Smugkig: Her er H&M HOMEs forårskollektion

Du kan allerede nu få fingrene i første del af kollektionen.

Lyse nuancer i stuen
© H&M HOME

Lysere tider

H&M HOME løfter nu sløret for deres forårsnyheder, som skal inspirere os alle til at opfriske hjemmet og gøre os klar til at gå en lysere sæson i møde.

Den nye kollektion byder på tekstiler med ru overflader samt lyse farvenuancer med sort som en gennemgående accentfarve.

Derudover er de populære skulpturer og skulpturelle former også at finde i kollektionen i form af motiver på såvel puder som vaser og de fineste udstillingsartefakter.

Stilfuldt hjemmekontor
© H&M HOME
Opbevaring til hjemmekontor
© H&M HOME

Hjemmekontoret i fokus

Hjemmekontoret er naturligvis også tænkt ind i kollektionen i denne tid, hvor det om noget må siges at være kommet for at blive.

Med den nye kollektion inviterer H&M HOME dig til at skabe et kreativt miljø på hjemmekontoret med et minimalistisk, tidløst og personligt udtryk, der beviser, at hjemmekontoret kan være mindst lige så stilfuldt, som resten af hjemmet.

Opbevaring på badeværelset
© H&M HOME

Smuk opbevaring

Derudover gemmer der sig et væld af fine opbevaringsløsninger til hjemmet iblandt forårsnyhederne.

Pift badeværelset, bryggerset eller hjemmekontoret op med smuk opbevaring, som ikke behøver at blive gemt væk i et skab, men derimod sagtens kan stå fremme og indgå som en naturlig del af indretningen.

Første del af kollektionen er tilgængelig online allerede nu, mens den resterende del vil komme online i løbet af januar, ligesom hele kollektionen naturligvis vil være at finde i H&M HOME’s butikker og shop-in-shops, når de igen åbner.

Opbevaring til bryggers
© H&M HOME
Opbevaring til bryggerset
© H&M HOME