Masser af fordele ved skønne og livagtige kunstige blomster

I en travl hverdag kan planterne hurtigt blive glemt - men med kunstige blomster er dette ikke et problem.

Smukke hele året rundt
© Flowerfactory.dk

Kunstige blomster bliver mere og mere livagtige, og man skal helt tæt på for at se forskellen på de naturtro og de kunstige blomster. På billedet har vi de smukkeste pæon blomster, som findes i mange forskellige farver.

Allergivenlige
© Bakker.com

Kunstige blomster, træer og planter er alle perfekte til hjem med allergikerer, da de kun skaber glæde og ikke irritation. Kunstige hængeplanter er pyntende, og skaber en skøn grøn ro i ethvert rum.

Kunstige planter sviner ikke
© no217.dk

Det gælder både denne flotte blåbærgren og alle andre kunstige planter, at der intet oprydningsarbejde er. Deres blade skal aldrig fejes op, og der er ikke jord, som sviner efter plantning.

Du kan placerer dem hvor som helst
© Maisonflowers.com

Om du er til kunstige træer, blomster, eller denne skønne lyng i efterårsfarver, så gælder det, at de er ligeglade med, hvilket klima de står i. Du skal hverken tænke på temperaturen, fugtigheden eller hvor meget sol eller skygge de har brug for. Det eneste du skal være påpasselig med, er at hvis de kunstige blomster får for kraftig direkte sollys, så er der risiko for, at deres farve falmer.

Nemme at rengøre
© Ikea

Kunstige træer og planter kræver ingen pleje, det eneste man skal sørge for, er at svinge en støvkost deres vej, når resten af hjemmet rengøres.