Skab selv stilen: Bo som Uffe Buchard

Se, hvordan du selv får stilen fra modemanden Uffe Buchards skønne lejlighed på Vesterbro.

uffe buchards lejlighed spisestue
© Birgitta Drejer

Spisestuen

Indretningen i spisestuen har et maskulint twist med mørke farver og læder. De dunkle nuancer skaber et stilrent og elegant udtryk, og de forskellige former og farver bringer energi til rummet.

ilva spisebordsstol i lys læder
© ILVA

Det lyse læder klæder den maskuline og minimalistiske indretning. Denne spisebordsstol fra ILVA passer fint ind i indretningen og er lavet i lysebrunt kunstlæder med ben i børstet stål.

Stolen måler 45 cm, fås i flere varianter og koster 1.899 kr., ILVA.

Bolia node spisebord i mørkt træ
© Bolia

Det mørke spisebord er elegant og dramatisk i sit udtryk og står flot til det lyse læder. Dette klassiske spisebord fra Bolia er lavet i massivt egetræ og er designet af designduoen KaschKasch.

Bordet måler 90 x 180 cm og koster 8.199 kr., Bolia.

unoliving vitrineskab i glas og hvidt træ
© Unoliving

Uffes eget vitrineskab er et gammelt tandlægeskab købt på auktion. Dette skab fra Unoliving er et godt bud på et tandlægeskab. Skabet er enkelt og lavet i glas og komposittræ.

Måler 220 x 88 cm og koster 1.799 kr., Unoliving.

Louise Smærup sort keramik vase
© Louise Smærup

Den yndefulde keramik vase pynter fint på det mørke træbord. Vasen fra Louise Smærup er hånddekoreret, og derfor er ikke to vaser ens.

Måler 11 cm men fås i flere forskellige former og størrelser. Vasen koster 169 kr., Louise Smærup.

uffe buchards lejlighed stue
© Birgitta Drejer

Stuen

Stuen emmer af galleri-stemning med masser af kunst op og ned af væggene. Det lyse læder og de mørke nuancer går igen i stuen. Stilen er holdt enkel og stilrent.

Hjelle lædersofa i lys brun
© Hjelle

Denne flotte lædersofa fra Hjelle fås i flere forskellige farver, men vil du bo som Uffe, er det lyse, rødlige læder et must.

Sofaen fås i flere forskellige størrelser og koster 44.900 kr., Hjelle.

Unoliving kvadratisk bord i mørkt træ
© Unoliving

Dette fine lille, kvadratiske sofabord passer godt ind i stilen med dets rustikke og maskuline look. Bordet er miljøvenligt, da det er lavet af genanvendt træ.

Måler 60 x 60 cm og koster 1.599 kr., Unoliving.

Ellos Home brunt uldtæppe
© Ellos Home

Det fine tæppe samler stuen og skaber et hyggeligt sofahjørne. Den mørke farver spiller godt sammen med de øvrige mørke nuancer og det lyse læder. Tæppet er fra Ellos Home og er lavet af uld og genanvendt polyester, der er skånsomt for miljøet.

Måler 170 x 240 cm og koster 1.499 kr., Ellos Home.

Muuto stol i træ lakeret sort
© Muuto

Den lille sorte stol pynter fint i hjørnet af stuen. Denne fra Muuto er designet af Mika Tolvanen i mørkt træ, som er minimalistisk og elegant i sit udtryk. Stolen fås i lakeret ask eller egetræ, og benene er i aluminium.

Måler 50 x 78,5 cm og koster 3.495 kr., Muuto.

Se hele boligreportagen fra Uffe Buchards lejlighed her.