Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Skab en personlig og anderledes indretning i hjemmet med voksen-lego

Everblock er voksen-lego, som gør indretningsprocessen til en leg. Byg vægge, stole, sofaborde eller hvad dit hjerte begærer ...

© everblocksystems

Interessante indretningsløsninger

'Everblock' er navnet på dette voksen-lego, der giver alle kreative sjæle frie rammer til at skabe unikke og interessante indretningsløsninger.

© thisiscolossal

Mange muligheder

Everblock gør det muligt at skabe en masse forskellige løsninger i indretningen, som ikke behøver at være permanent. Dermed kan du hele tiden skabe nyt liv i hjemmet, enten ved at sætte en ny lego-væg op eller lave et nyt lego-sofabord. Mulighederne er uendelige og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Everblock er forstørrede plastik klodser, som du kan bruge til eksempelvis at bygge en rumdeler, et skrivbord eller en stol. Klodserne findes i mange forskellige former og størrelser.

© everblocksystems

Miljøvenligt

Det geniale ved Everblock er, at det er muligt at skille hele sin konstruktion ad, når du ønsker noget nyt, og derefter genbruge de samme klodser og skabe nye objekter. Dette gør Everblock til en meget miljøvenlig byggemetode.

© thisiscolossal

© everblocksystems

Relaterede Artikler