Porcelæn stel
© Design: Jonathan Hansen, Foto: Joseph Kramm

Se 5 efterårsnyheder, du ikke vil gå glip af

Her er fem nyheder til din bolig, som med garanti kan tilføje ny personlighed til indretningen af dit hjem.

Bon Shelf
© ferm LIVING
Bon Shelf
© ferm LIVING

En æstetisk opbevaringsløsning

Bon Shelf er designet med kærlighed til klassisk håndværk. Reolen kan monteres både lodret og vandret og den har synlige, detaljerede samlinger i hjørnerne.

Lad den rumme dine yndlingskrus eller -skåle i køkkenet, brug den til hudplejeprodukter og duftlys på badeværelset eller monter hylden på en hvilken som helst væg i hjemmet, hvor du har brug for en æstetisk opbevaringsløsning.

Bon Shelf, 1799 kr., ferm LIVING

Gulvtæppe
© Muuto designs

Geometri til gulvet

Relevo Rug fra Muuto er designet af den milanesiske design-duo Studiopepe. Det er et blødt og taktilt gulvtæppe med stærke visuelle linjer.

Designets forskellige niveauer danner et geometrisk skyggespil, som i sin helhed understøtter en skulpturel dybde. Samtidig giver det runde hjørne en ny dimension og udfordrer det klassiske gulvtæppe. Relevo Rug fås i to størrelser og fire forskellige farver.

Relevo Rug, fra 8.995 kr., Muuto

Top Pendant Series
© Muuto designs

Loftlamper i moderne design

Top Pendant Series er designet af den schweiziske design-trio Big-Game for Muuto. Lampeserien er en moderne genfortolkning af den arketypiske kegleformede pendant.

Lamperne har et simpelt og stilrent udtryk og fås i tre størrelser og fire forskellige farver.

Top Pendant, fra 1.295 kr., Muuto

Porcelæn stel
© Design: Jonathan Hansen, Foto: Joseph Kramm

Elegant porcelæn

Den New York-baserede designer Jonathan Hansen har i samarbejde med det parisiske porcelænsmærke Marie Daâge, designet en ny kollektion af elegant porcelæn inspireret af den parisiske himmel.

Den meditative atmosfære komplimenterer porcelænets elegance og lader dets naturlige skønhed stå frem. Skyerne på kollektionen er ikke malet på, men dannes derimod af porcelænets naturlige toner, hvilket giver et unikt udtryk og lader porcelænets uberørte overflade komme til sin ret.

Ciel Nocturne, Jonathan Hansen

Grand Cru bestik
© Rosendahl

Bistroinspireret bestik

Rosendahl har netop lanceret en ny kollektion af bestik, som tager afsæt i den franske bistrokultur.

Bestikket har et enkelt og urbant design, hvor grå eller lyserøde toner danner skæftet og komplimenterer den moderne og multikulørte borddækningstrend. Bestiksættet fås i grå og lyserød.

Bistro bestiksæt, 799,95 kr., Rosendahl