Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sådan styler du dit hjem med planter

Planter i boligen er ikke til at komme uden om! Vi har fundet fem inspirerende måder til, hvordan du kan indrette dit hjem med planter.

Planter skaber liv i dit hjem – og så kan de være virkelig dekorative. Vi har fundet fem eksempler på, hvordan du kan style dit hjem med planter i forskellige rum.

Skab et plantehjørne i entréen

Hvis du har plads i din entré, som ikke bliver udnyttet, kan det være en idé at bruge pladsen på et plantehjørne. Prøv for eksempel med et par kaktusser – de skaber kontrast til de bløde tæpper og puder som på billedet her.

Hvis du har mod på det, kan du også lave dine egne planter af stiklinger.

En bogreol med planter

Vil du gøre din bogreol endnu mere interessant, så skab liv og opmærksomhed ved at stille en plante eller to oven på reolen. Det er særligt dekorativt, hvis du lader bladene hænge udover bøgerne som vist på billedet.

LÆS OGSÅ: Dyrk din egen avocadoplante.

Plads til planter i dit køkken

Har du et stort køkken, er det oplagt at pynte med planter. Er dit køkken ikke så stort, kan du lave en opbevaringsløsning til planterne som her på billedet, hvor man har bygget en plantehylde mellem de to vinduespartier.

Planteliv på badeværelset

Et badeværelse kan nemt blive for klinisk og ikke særlig hyggeligt. Den stemning kan du ændre til det stik modsatte ved eksempelvis at tilføje et duftlys og et par planter.

Planter på rad og række

Har du et sted i dit hjem, hvor der er plads til en hel række af planter? Køb en masse forskellige planter i forskellige rustikke krukker og placér dem på rad og række. Det kan være med til at skabe en sydlandsk stemning i dit hjem – og måske en længsel efter varmere himmelstrøg midt i Danmarks forsømte forår.

Relaterede Artikler