© iStock

Sådan forlænger du nemt sommeraftenen med hyggelig belysning

Hvorfor gå indendørs, bare fordi solen går ned? Indret med lækkert lys i dit uderum og få sommeren til at vare hele natten.

Hvad end du har en have, terrasse eller lille altan, kan du let indrette med stemningsskabende lys for at forlænge sommerdagene, når solen går ned.

For sommeren indbyder til lange aftener udendørs med grill, gode venner og ren afslapning. Men mange af os oplever alligevel at måtte gå indendørs, før vi har lyst, fordi mørket falder på, og det ikke længere er hyggeligt at sidde udendørs.

I guiden her kan du se, hvordan du nemt kan skabe en hyggelig og afslappet atmosfære udenfor med den helt rigtige belysning.

© Philips Lighting

Glem kolde og kedelige udendørslamper – i dag kan du få innovative og intelligente lamper med smukt, blødt og varmt lys, der hygger og skaber den helt rigtige stemning. På billedet er det myGarden væglamper og myGarden standerlampe/søjlelampe fra Philips._

Skab stemning i haven om aftenen

Der er mange muligheder for udendørs belysning - det handler bare om at finde ud af, hvad der er rigtigt til netop dit uderum. Et godt råd er at skelne mellem den stemningsfulde belysning til de udeområder, hvor du opholder dig for at slappe af eller funktionelle lamper med mere målrettet belysning dér, hvor du har brug for mere lys.

Til udendørsbelysning kan du især gå efter disse typer belysning:

På terrassen kan væglamper være et godt valg, der giver dig et fint lys til det område, du opholder dig på. Hvis du indretter haven med standerlamper langs hækken eller et spot op af et træ giver dig en stemningsfyldt belysning i hele haven, som du også kan nyde indefra på dage, hvor vejret ikke indbyder til at sidde udenfor.

Find ud af, hvad du har behov for - og hvad du har mest lyst til. Vi gør så meget ud af indretningen i hjemmet, og dit uderum fortjener også lidt kærlighed, der gør det til et rart sted at opholde sig om aftenen – det er jo dér, vi har tiden til det.

© Philips Lighting

Slap af med en god bog udenfor, når mørket sænker sig, og giv dig selv et velfortjent hvil, når du kommer hjem efter en lang dag på arbejde. En Philips myGarden lanterne kombineret med Philips myGarden væglampergiver et dejligt og funktionelt lys._

© Philips Lighting

Den hyggelige middag udendørs behøver ikke stoppe, selv om solen går ned. Med den rigtige, stemningsskabende belysning kan middagsselskabet fortsætte helt ud på de små timer.

Indret med lys på altanen

Hvis du ikke er så heldig, at have en stor have, så kan du sagtens gøre din altan til et dejligt uderum. Indret med smukke og funktionelle lyskilder, så det bliver et rart sted at opholde sig om aftenen – når du udnytter altanens fulde potentiale føles det endda som om, at du har lagt nogle ekstra kvadratmeter til lejligheden.

Gå efter lamper med blødt, hvidt lys, der hjælper dig med at geare ned om aftenen og nyde dit udendørsområde mere.

Du skaber den helt rigtige, hyggelige lyssætning på altanen ved at mikse vægmonterede lamper og en stemningsskabende lanterne med dæmpbart LED-lys, du kan stille på bordet eller flytte rundt alt efter behov.

© Philips Lighting

Uanset om du har en stor have eller en lille altan, kan det rette lys skabe stemning for dejlige aftener i den friske luft med venner og familie. Du finder de mange flotte muligheder fra Philips her._

Alle udendørslamper fra Philips er af høj forarbejdnings- og materialekvalitet, som er din garanti for mange års holdbarhed. Lamperne skal kunne holde til de omskiftelige og til tider barske vejrforhold her i Danmark – og holde sig smukke og funktionelle i mange år fremover.

Lamperne er med integrerede LED-lyskilder, der giver en energibesparelse på op til 90 % samt en ensartet lysfordeling.

Husk at du af sikkerhedsmæssige årsager som udgangspunkt ikke selv må installere eller skifte udendørs afbrydere, stikkontakter eller lamper. Har du købt et færdigt sæt med ledninger, transformer og brugsvejledning, hvor du bare skal sætte stikket i en stikkontakt, så er det helt i orden.

Læs mere og bliv inspireret til udendørsbelysning til dit udeområde fra Philips her.