Nyt boligprogram på TV2 – Se de utrolige make-overs

Smugkig på de 3 make-overs fra det nye boligprogram på TV2 Fri.

Fri Banker På

... Er navnet på det splinternye program, med Cecilie Hother som vært, der bliver vist første gang onsdag 15. august, og efterfølgende sendes onsdag kl. 20.40-21.15 på TV2 Fri.

På bare tre timer skal indretningsarkitekt Frederikke Aagaard og handyman Casper Kjerumgaard forvandle et rum til noget helt særligt. I hvert program besøger de tre forskellige hjem, og hvert sted har de 3 timer til at give et udvalgt rum en kærlig hånd.

Intet aftalt på forhånd

Det helt særlige ved Fri Banker På er, at intet er aftalt på forhånd. Altså ved ingen, hvor og hvornår Fri banker på, før de står foran hoveddøren. Dette skaber en udfordring for programmets indretningsarkitekt og handyman, da de først ser rummet de skal give en make-over 3 timer inden det skal stå færdigt. I alt har de været i 10 forskellige byer hos 30 forskellige familier, som uden varsel har ville medvirket i programmet og lukket dem ind.

– Det er vildt nok, at det har kunne lade sig gøre. Jeg tror, at gæstfriheden i den grad spiller ind. Der er altid lige lidt kaffe på kanden. Der er altid lige plads til en mere rundt om bordet. Der er altid lige lidt overskud til at få gæster på besøg. Så pyt med, at det roder lidt, eller at man ikke lige har fået sat håret. Vi inviterer gerne indenfor, og den tillid, som vi som danskere har til hinanden, håber jeg, vi kan finde ud af at bevare også i fremtiden, siger Cecilie Hother.

Nedenfor kan du se nogle af de fine forvandlinger det er blevet til på blot 3 timer!

Entre i Fredericia

Stue i Haderslev

Soveværelse i Roskilde