Massive mønstergulve

Massive planker, store dimensioner og klassiske mønstre – med GrandPattern fra Dinesen får du et mønstergulv med et moderne og ekslusivt præg.

Bare tæer på et massivt trægulv... Findes der en bedre fornemmelse? Det skulle da lige være, når æstetikken er i top med mønstre, som skaber en helt unik stemning.

Med Dinesen GrandPattern kan du opnå et særligt eksklusivt udtryk i en kvalitet, der holder generation efter generation. Gulvene fremstilles i tre varianter af massive, brede planker – Douglas, Eg og HeartOak – der kan lægges i fire forskellige mønstre – Herringbone, Chevron, Mosaic og Bond.

Læs mere om de smukke mønstre her og få inspiration til din egen favorit:

Herringbone

Massive planker lagt i sildebensmønster er en tidløs løsning. Men med de ekstraordinært store dimensioner i de enkelte planker, opnår du et imponerende og elegant nyt udtryk.

© Michelle Young

Chevron

Chevron-mønstrer er en variant af Herringbone, hvor hver planke skæres skråt. Plankerne danner et markant, grafisk V-mønster, som med sine store dimensioner får endnu mere karakter og skaber klare retninger i rummet.

Bond

Planker i ens dimensioner lægges i forskudte baner ved siden af hinanden. Du kan sætte dit eget præg på udtrykket via valget af dimensioner. En klassisk løsning, som skaber en glidende overgang og et iøjefaldende spil.

Mosaic

Mosaikmønstret er en klassisk løsning. Grupper af planker bliver lagt vandret og lodret i et mønster, der minder om et skakbræt. Mønstret kan tilpasses individuelt og vækker opsigt med sine ekstraordinære dimensioner.

© Yuta Sawamura