Lillesøsteren til lakridskongen Bülow på vej med verdens bedste marshmallows

Verdenspremieren på den 23-årige Emma Bülows skumfidus-eventyr er på julemarkedet i Tivoli med 6 smagsvarianter, som vi bare SKAL smage.

Emma Bülow
© The Mallows

Måske virker det lidt pinligt at glæde sig som et barn til de marshmallows, som Emma Bülow snart vil præsentere for verdenen.

Problemet er, at de 6 smagsvarianter, som hun har kokkereret sig frem til de sidste 3 år med sin bror som sparringspartner, bare lyder SÅÅÅ lækre. Derfor bider vi naturligvis hovedet af al skam og stiller os op i køen den 19 november, når The Mallows, som det nye produkt hedder, bliver præsenteret på Emma Bülows stand på julemarkedet i Tivoli.

Emma Bülows stamtræ som søster til lakridskongen Johan Bulüw er naturligvis også en del af attraktionen. Han har jo egenhændigt løftet oplevelsen af lakrids op til et hidtil ukendt niveau.

Derudover virker det også bare så oplagt at nyfortolke et klassisk stykke konfekture som skumfidusen. Måske kan The Mallows trække marshmallows ud af discountglemslen på samme måde, som Johan Bülow gjorde det med lakrids. Vi håber det.

I lære hos lakridskongen
© The Mallows

Selvom Emma er søster til en lakridskonge, så har hun alligevel arbejdet på gulvet i sin brors virksomhed

- Jeg har arbejdet 3 år hos Johan, hvor jeg både sad i back- office og snakkede med sælgere i Sverige og Tyskland, samtidig med at jeg også pakkede ordrer og hældte lakridser i maskinerne. Men jeg har også siddet i de sene aftentimer og drageret lakridser med min bror, fortæller Emma Bülow til bobedre.dk.

På et tidspunkt kom ideen med marshmallows, og så gik Emma Bülow ellers i gang med at eksperimentere.

Efter 1 års hårdt arbejde, et uendeligt antal kog og seje studier af fysikken bag skumfiduser er Emma Bülow kommet frem til 6 smagsvarianter, som hun selv producerer i en nedlagt kantine i Glostrup.

De 6 smagsvarianter
© The Mallows

The Mallows vil på de endelige pakninger blive præsenteret med en tegning af en karakter, der illustrerer smagen på de enkelte marshmallows. Derfor er The Mallows også en slags familie, måske endda en sitcom.

De 6 marshmallows falder i 2 grupper med 3 almindelige og 3 med overtræk - eller dragerede, som det hedder i konfekturebranchen.

De 3 almindelige er:

  • En med vanilje
  • En med berries
  • En "sur" med lime og citron. Denne skumfidus er naturligvis illustreret med en sur mand på etiketten
De 3 "dragerede" med chokolade er:
- En banan marshmallow med mørk chokolade - En lakrids marshmallow med lakridsgranuleret chokolade - En vanilje og karamel marshmallow drageret med - mælkechokolade

Det nye snobrød
© The Mallows

Illustrationerne til indpakningen er i skrivende stund ikke helt færdige, så i øjeblikket har vi ikke andet at vise end disse "spionfotos" af karaktererne i The Mallows. Stay tuned for more på julemarkedet i Tivoli, hvor der også vil blive fyret op under grillen.

- En af de gode ting ved marshmallows er, at de kan bruges til to ting: De kan både hyggespises og grilles. Det er ikke uden grund, at man kalder marshmallows for "det nye snobrød", siger Emma Bülow til bobedre.dk.

- Derfor er vi også glade for, at vi på julemarkedet i Tivoli har fået lov til at stille en gasgrill op, som folk kan prøve at grille deres marsmallows på.

Følg Emma Bülow og hendes marshmallow-sitcom på The Mallows' Facebook-side. Senere vil The Mallows også kunne købes på en webshop, der endnu ikke er lanceret.

I butikkerne vil skumfiduserne også havne en dag. Men så langt tænker Emma Bülow ikke i øjeblikket. Lige nu drejer alt sig om julemarkedet i Tivoli fra d. 19 november til d. 31. december.