Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lysende nyheder fra nyt dansk brand

Det nye danske belysningsbrand Nuura har netop lanceret deres første fire kollektioner. Se de fine lamper her.

© Nuura

Nuura er et nyt dansk belysningsbrand, hvis ambition er at skabe nye lampekollektioner hvert år. Belysningsbrandet blev stiftet i 2017 og har netop lanceret deres fire første kollektioner.

Ejerne af Nuura er designer Sofie Refer samt Nadia Lassen og Peter Østerberg, som er tidligere medejere af designvirksomheden By Lassen.

© Nuura

© Nuura

© Nuura

Samarbejde med designere fra hele verden

Selve navnet "Nuura" er af nordisk oprindelse og betyder lys og ære. Omdrejningspunktet for alle kollektionerne er moderne lysekroner, som bliver fortolket til både pendler, væg-, bord- og standerlamper.

I fremtiden kommer Nuura til at samarbejde med eksterne designere fra hele verden. Det første designsamarbejde er allerede i støbeskeen, men er ikke blevet offentliggjort endnu.

© Nuura

© Nuura

De fire nye kollektioner

Nuura har netop lanceret deres første fire kollektioner – "Anoli", "Blossi", "Liila" og "Miira" – som medejer Sofie Refer har designet.

Kendetegnet for lamperne er et nordisk, enkelt og moderne design. Priser fra 1.799 kr.

Vil du se et udvalg af Nuuras lamper, kan du blandt andet opleve dem på cocktailbaren Brønnum i København. Læs mere om Nuura her.

© Nuura

© Nuura

Relaterede Artikler