Unik og ekstravagant Arne Jacobsen-stol med i vores store støtte-auktion

I vores store #DanskDesignStøtter-auktion til fordel for Røde Kors har Hilton netop doneret denne fantastiske unikke version af Ægget – dekoreret af Erik A. Fransen og Peter Bonde

Siden 2004 har denne unikke version af Arne Jacobsens Ægget stået i Hilton-hotellets lobby, hvor alle berømtheder, der besøgte hotellet, samtidig leverede en autograf på stolen. Stolens iøjefaldende udtryk er skabt af kunstnerne Erik A. Fransen og Peter Bonde, der har stået for dekorationen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Og det er en perlerække af berømtheder, der har sat deres underskrift på stolen, og indbefatter alt fra politikere til musikere og sportsstjerner. Blandt autograferne finder du blandt andet Vigoo Mortensen, Mikhail Gorbatjov, Deepak Chopra, Benazir Butto, Ban Ki Moon, Frank Hvam, Casper Christensen, Kim Bodnia, Tom Kristensen, Angela Merkel og Michael Laudrup. Stolen er vurderet til minimum 50.000 kr.

Så det er i den grad en bid af historien, der kommer under hammeren til vores støtteauktion til fordel for ofrene for krisen i Syrien. #DanskDesignStøtter er navnet, og hele auktionen er kommet til i et storstilet samarbejde mellem den danske designverden, der har doneret en lang række skønne produkter, Lauritz.com, der står for selve auktionen og magasinerne BO BEDRE, Bolig Magasinet og Costume Living. Auktionen starter 25. september og kører til og med 4. oktober, og alle pengene vil ubeskåret gå til Røde Kors’ vigtige hjælpearbejde.

Du kan se (og fra i morgen - byde) på alle produkterne her:

[http://www.lauritz.com/da/arts-craft/a12678/0/0/](http://www.lauritz.com/da/arts-craft/a12678/0/0/)