Stingray i nye matte versioner

Den ikoniske lænestol Stingray lanceres til september i to nye matte udgaver.

© Fredericia

På billedet ser man den nye version af Stingray i mørkegrå med mat overflade og stålben i farven Flint samt nakkestøtte i sort læder.

Da designeren Thomas Pedersen tog sit afgangsprojekt fra Arkitektskolen i Aarhus med til møbelmesse i København, havde han måske håbet, men nok alligevel ikke troet på den succes, det førte til.

Men allerede på messen faldt Fredericis Furniture for det udfordrende design, som kort tid senere blev sat i produktion i en hvid udgave med blank overflade.

Stingray var født, og med den et nyt dansk møbelikon, som danskerne og siden udlandet tog imod med åbne arme. Både på grund af det markante design, men også på grund af stolens holdbarhed og muligheden for, at man kan anvende den både ude og inde.

Det er baggrunden for, at Fredericia Furniture nu lancerer to nye udgaver af Stingray: en hvid og en matgrå, der begge har matte overflader i modsætning til den originale Stingray.

De to nye udgaver kan, som den originale, kombineres med ben i fore farver stål samt i rustfrit stål, hvor sidstnævnte også tåler udendørsbrug. Dertil kommer nakepude i fem forskellige tekstil- og lædertyper.

De to nye versioner af Stingray er til salg fra 1. september 2017. Pris fra 11.855 kr.

© Fredericia

Stingray i hvid med mat overflade, stålben i farven Clay samt nakkestøtte i cognacfarvet læder.

© Fredericia
© Fredericia