"La cage" hængestol

Hængestolen der inviterer dig til at drømme

Der er ikke mange møbler, der kan hamle op med hængestolen "La cage" og dens helt særlige charme. Se den magiske stol her.

Hængestole er ikke bare en komfortabel siddeplads, men en måde hvorpå du kan få romantik og hygge ind i din indretning. Der er ikke mange møbler, der kan hamle op med hængestolens helt særlige charme. Der findes et væld af forskellige typer hængestole, som kan bidrage til møblementet i din bolig eller have.

Designeren Anouchka Potdevin, der er uddannet i brugskunst og metalarbejde, skaber møbler og genstande baseret på genbrug eller med fokus på en høj grad af finish. i 2013 designede hun hængestolen "La cage", der har to funktioner. Hængestolen kan både monteres, så den hænger fra loftet eller stående på gulvet.

Der er noget magisk ved, at hengive sig til hængestolens trancerende vuggen og dens lette udtryk passer ind i mange forskellige sammenhænge.

"La cage" af Anouchka Potdevin er håndlavet og kan fås i forskellige variationer med enkle tremmer eller med et riflet mønster lavet af lakeret stål. Hængestolen måler i diameter 80 cm og i højde 150 cm. Platformens diameter er 82 cm samt højde 30 cm.

Bestilling af "La cage" foregår via personlig henvendelse på designeren, Anouchka Potdevins hjemmeside og prisen aftales med hende under henvendelsen. Hvis der ønskes yderligere informationer, henvises der til hjemmesiden.

Find Anouchka Potdevin hjemmeside her.

la cage
la cage