Kølige farver & spændende materialer

Lækre nyheder fra forskellige brands. Kig med og se hvad der rører sig inden for indretning netop nu.

Byg din reol lige som du vil
© Aytm

Omni Shelving System er en lav reol, der passer perfekt ind i stuen, børneværelset, kontoret, eller hvor man ellers har brug for hyldeplads. Den består af to hjørne-moduler samt midtermoduler, der kan sættes sammen i længder, man selv bestemmer. Grund-reolen, bestående af to hjørner og et midtermodul i sortbejdset ask, måler l 173 x h 100 x d 36 cm, fra 9999 kr., Aytm.

Tilbage til 1950'erne
© Normann Copenhagen

Jalousi er en ny serie af funktionelle opbevarings-møbler designet af Simon Legald. Inspirationen kommer fra armbåndsure, møbler fra 1950'erne og transportbånd. Det er blevet til en serie af to skabe og en skænk, der passer til både hjemmet og kontoret. Fra 5499 kr., Normann Copenhagen.

Fløjlsblødt tæppe
© Fabula Living

Angelica er en del af en ny serie tæpper fra Fabula Living, der er designet af Lisbeth Friis. Det er vævet af uld blandet med 15 % viskose, hvilket giver et blankt og elegant udtryk med en 1,5 cm blød luv. Fås i tre størrelser, 140 x 200 cm/170 x 240 cm/200 x 300 cm, fra 3090 kr., Fabula Living.

Bag designerne
© Phaidon

Den britiske designduo BarberOsgerby har siden 1996 udforsket samtidens design og designprocesser, hvilket har resulteret i en række kendte produkter. I bogen om dem kan man læse meget mere om deres tanker og ideer. 500 kr., Phaidon.

Industriel skammel
© Pedrali

Arki Stool er inspireret af de skamler, man bruger i nogle italienske industrier, dog fortolket til et mere forbrugervenligt udseende. Den er udført i massiv eg med fodstøtte i stål. Sædet kan skrues op og ned, som nogle vil huske fra fortidens fotoautomater, så den kan blive fra h 64 cm til h 72 cm. Endnu ikke prissat, Pedrali.