Tør du skifte det traditionelle, hvide køkken ud?

Dette sprit-nye køkkendesign falder ind under de største køkkentrends for 2019.

Downtown Abbey goes Japan

... Sådan beskrev designeren Louise Liljencrantz sit nye køkkendesign for Kvänum, til dets lancering. Og den beskrivelse er spot-on, da køkkenet nemlig er inspireret af krydsfeltet mellem japansk minimalisme og klassisk victoriansk herregårdsstil:

– Mit design har rødder i de rå materialers enkle udtryk. Materialer, som når de har været i hænderne på dygtige håndværkere, stadig udtrykker autenticitet, forklarer Louise Liljencrantz.

LÆS OGSÅ: 15 køb, der bringer Japan hjem til dig.

Samarbejdet med Liljencrantz er i øvrigt det første innovative samarbejde, som Kvänum har med en ekstern designer.

© Liljencrantz for Kvänum

Liljencrantz for Kvänum

Kontrasten som bliver skabt ved at kombinere det hårde, portugisiske marmor med det varme egetræ giver køkkenet et moderne udtryk, som stadig har sjæl og historie.

– Der er noget meget tidsløst over det nye køkkenunivers, som gør det velegnet i såvel klassiske som moderne hjem. Alt efter materialevalg i øvrigt vil køkkenet fungere lige så godt i en supermoderne lejlighed som i en funkisvilla, uddyber Kvänums danske marketingchef, arkitekt maa Dorthe Due Theilade.

LÆS OGSÅ: Sådan skal dit køkken se ud i 2019.

© Liljencrantz for Kvänum
© Liljencrantz for Kvänum

Moodboard

Et moodboard kan være en stor hjælp, uanset hvilket rum du skal indrette. Ved dette køkkendesign er der også blevet brugt i moodboard, så designeren altid havde sin vision for øje. Læs her, hvordan et moodboard kan hjælpe dig med at undgå fejlkøb til boligen.