Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Retro-køkkenet er mægtigt!

...som Lille Per ville sige. Sådan får du et køkken i den helt rigtige retro-stil.

© Kvänum

Retro-køkkenet er tilbage!

Retro-bølgen kan både ses i de lækre designer køkkenartikler, der inden for de sidste par år, er begyndt at komme frem. Men også i de nyeste køkken designs kan trenden spottes.

© Kvänum

Køkken med autentisk retro-look

Har du en drøm om, at få et retro-look i dit eget køkken? Så er der netop lanceret skønne køkkener fra 1940’erne, 1950’erne og 1960’erne af Kvänum.

– Retrobølgen ruller stadig og der vil altid være mennesker, som ønsker at skabe en autentisk rød tråd igennem deres bolig. Har man for eksempel investeret i et smukt funkishus eller en lejlighed fra 1940’erne eller 1950’erne, så giver det god mening, at bevare husets sjæl med et køkken, der refererer til perioden, forklarer Kvänums danske marketingchef, arkitekt maa Dorthe Due Theilade.

Hvis ikke du er på udkig efter et splinternyt køkken, kan du også få retro-udtrykket med køkkenartikler i galleriet nedenfor:

Få selv stilen

© Nordal - Flotte opbevaringsglas pynter altid i køkkenet. Disse fra Nordal er ingen undtagelse – videre giver patentlåget glasset et old-school look.
© Smeg - De sarte pastel-farver skriger "retro". Udover at være retro og moderne i udtrykket på én og samme tid er brødristeren fra Smeg også praktisk og brugbar.
© Lene Bjerre - Denne mintgrønne køkkenvægt fra Lene Bjerre kan veje diverse ingredienser – helt op til 5 kg. af gangen. (Næsten) vigtigst af alt vil den også pynte på køkkenbordet.
© Charles Bentley - Skab ekstra plads under din køkkenvask, og flyt skraldespanden ud i rummet. Denne flotte pedalspand fra Charles Bentley i den sarte mintgrønne farve er ikke blot pyntende men også praktisk.
© Rosti - Margrethe skålen er en sand klassiker – den er retro i udtrykket og går aldrig af mode. Find den på rostishop.dk
© Rosendahl - Smørebrættet i det grafiske mønster er designet af Nanna Ditzel for Rosendahl.

Relaterede Artikler