Regnbue hyldest til køkkenet │Copenhagen Pride 2017

I anledningen af Pride-ugen i København, har vi samlet seks farvestrålende essentials til køkkenet, der hver repræsenterer en farve i det kendte regnbueflag.

En regnbue af Royal Copenhagen
© Royal Copenhagen

I denne uge fejres Copenhagen Pride overalt i byen. Her på Bo Bedre markerer vi begivenheden, ved at præsentere seks farvestrålende designs til køkkenet, som både vil skabe liv og glæde i de danske hjem.

Prangende rød
© Gense

Den første farve i flaget deles med denne stilmarkerende krydderikværn fra Gense. Med en højde, der måler 25 cm., og bøgetræ lakeret med den prangende røde farve, vil den med garanti sætte sit præg i køkkenet.

299,00 kr., Gense

Pyntende orange
© RIG-TIG by Stelton

Stelton har med deres skærebræt sæt gjort madlavningen mere praktisk og pladsbesparende. Med skærebrætternes forskellige farver er det nemt at adskille madvare. Videre spares der plads i skabe og skuffer, da denne farverige anretning pynter på køkkenbordet.

399,00 kr., RIG-TIG by Stelton

Frisk gul
© HAY

Bag denne skarpt fremstående serveringsbakke står designeren Clara von Zweigbergk, som har skabt den friske Kaleido Tray kollektion for Hay.

149,00 kr., HAY

Skarp grøn
© Royal Copenhagen

Som bekendt for mange, findes dette flotte krus fra Royal Copenhagen i et utal af friske farver. Du kan finde netop den farve, som passer til din stil, eller mix & match forskellige farver for at skabe endnu mere spil i din bordopdækning.

Kan indeholde 33 cl., 179,00 kr., Royal Copenhagen

Elegant blå
© Kähler

En smuk mælkekande er kaffekoppens bedste ven, og denne variant fra Kähler er særligt skøn. Kanden er designet af Ursula Munch-Petersen, og kan med sin dybe koboltblå farve med fordel stå til pynt, selv når den ikke er i brug.

Kan indeholde 30 cl., 199,95 kr., Kähler

Smart violet
© Bodum

Denne smarte vinkøler fra Bodum er dobbeltvægget med termofunktion som sørger for, at vinen holdes kølig i længere tid. Køleren er lavet i klart plast, og er dermed ganske egnet til udendørs brug. Med sin flotte violette farve, er den sikret en fast plads i det moderne køkken.

Kanden måler: 13,3 x 13,3 x 22,5 cm., 199,00 kr., Bodum