Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Regnbue hyldest til køkkenet │Copenhagen Pride 2017

I anledningen af Pride-ugen i København, har vi samlet seks farvestrålende essentials til køkkenet, der hver repræsenterer en farve i det kendte regnbueflag.

En regnbue af Royal Copenhagen

© Royal Copenhagen

I denne uge fejres Copenhagen Pride overalt i byen. Her på Bo Bedre markerer vi begivenheden, ved at præsentere seks farvestrålende designs til køkkenet, som både vil skabe liv og glæde i de danske hjem.

Prangende rød

© Gense

Den første farve i flaget deles med denne stilmarkerende krydderikværn fra Gense. Med en højde, der måler 25 cm., og bøgetræ lakeret med den prangende røde farve, vil den med garanti sætte sit præg i køkkenet.

299,00 kr., Gense

Pyntende orange

© RIG-TIG by Stelton

Stelton har med deres skærebræt sæt gjort madlavningen mere praktisk og pladsbesparende. Med skærebrætternes forskellige farver er det nemt at adskille madvare. Videre spares der plads i skabe og skuffer, da denne farverige anretning pynter på køkkenbordet.

399,00 kr., RIG-TIG by Stelton

Frisk gul

© HAY

Bag denne skarpt fremstående serveringsbakke står designeren Clara von Zweigbergk, som har skabt den friske Kaleido Tray kollektion for Hay.

149,00 kr., HAY

Skarp grøn

© Royal Copenhagen

Som bekendt for mange, findes dette flotte krus fra Royal Copenhagen i et utal af friske farver. Du kan finde netop den farve, som passer til din stil, eller mix & match forskellige farver for at skabe endnu mere spil i din bordopdækning.

Kan indeholde 33 cl., 179,00 kr., Royal Copenhagen

Elegant blå

© Kähler

En smuk mælkekande er kaffekoppens bedste ven, og denne variant fra Kähler er særligt skøn. Kanden er designet af Ursula Munch-Petersen, og kan med sin dybe koboltblå farve med fordel stå til pynt, selv når den ikke er i brug.

Kan indeholde 30 cl., 199,95 kr., Kähler

Smart violet

© Bodum

Denne smarte vinkøler fra Bodum er dobbeltvægget med termofunktion som sørger for, at vinen holdes kølig i længere tid. Køleren er lavet i klart plast, og er dermed ganske egnet til udendørs brug. Med sin flotte violette farve, er den sikret en fast plads i det moderne køkken.

Kanden måler: 13,3 x 13,3 x 22,5 cm., 199,00 kr., Bodum

Relaterede Artikler