Grohe armatur i grå og sølv
© Grohe

Lav mad inde fra stuen med din smartphone

Vi har samlet de smarteste nyheder indenfor køkkeninteriør, så du let kan vælge din næste køkken-gadget.

Ovne

Gorenje ovn i hvid og sølv
© Gorenje

Designeren Ora-ito, der ifølge magasinet Wallpaper hører til de 40 mest kreative mennesker i verden, står bag disse ovne, der på en hvid væg vil blive næsten usynlige. 7995 kr., Gorenje. For samme har han lavet et køleskab, der husker, hvornår det belastes mest ved åbning.

Bosch home connect ovn
© Bosch

Home connect- funktionen gør, at Bosch-hvidevarer kan sammenkædes. Du kan overvåge og betjene dem fra din smartphone. Og opskrifter kan overføres direkte til din ovn ... plus meget mere.

De Dietrich ovn
© De Dietrich

Ovne får nye funktioner indbygget for gourmeter. Sous vide er populært, og denne ovn fra De Dietrich har rotisseri.

Miele ovn i sort
© Miele

Stor, større, størst, og ovnen her fra Miele er det sidste. Med en volumen på 76 liter mod tidligere 56 liter lægger denne udgave sig i toppen, hvis man ønsker sig en ovn til storfamilien.

Udsugning

Eico udsugning der ligner en lampe i kobber
© Eico

Den ligner en lampe, og det er også derfor, vi har valgt dette emfang her, for den slags har det med at skæmme mange køkkener. Den kan fjernstyres i tre trin og er frithængende i en tynd wire. Fås i flere farver og nu også i kobber. 28.995 kr., Eico.

Bora udsugning indbygget i kogepladen
© Bora

Udsug indbygget som en del af kogepladen eller komfuret er den form for emfang, som vokser mest lige nu. Dette effektive eksempel er fra det tysk/østrigske Bora. mortenengebretsen.dk anviser forhandler.

Bosch udsugning indbygget i kogepladen
© Bosch

Induktionskogepladen fra Bosch har i midten fået indbygget bordemfang, som fjerner og renser damp og stegeos, og emfanget kan nemt gå i opvaskemaskinen.

AEG emhætte
© AEG

Takket være en lydsvag breeze-teknologi er dette emfang en anonym hjælper i køkkenrummet. 6495 kr., AEG.

Gaggenau emhætte
© Gaggenau

Stilrent og enkelt suger emfanget fra Gaggenau hurtigt, effektivt og støjsvagt selv på laveste effekttrin, mens lugten fjernes af de optimerede filtre. Fås som vægmonteret både med lodret eller skrå emskærm.

Induktion

Miele køkken i guld
© Miele

Køkkenet fusionerer nu helt med stuen, og her er Mieles flotte bud SmartLine på et spektakulært leverum, hvor kogesektionen med induktion suppleres af grill og japansk Teppanyaki – funktioner der kræver godt udsug.

Siemens køkken i sort og grå
© Siemens

Hvorfor ikke kombinere en fleksibel induktions-kogesektion med et kraftfuldt emfang? Siemens inductionAir-system har mange intelligente funktioner som fx at hjælpe med, at intet koger over. Fra ca. 26.495 kr.

AEG køkken kogeplade
© AEG

Kogesektioner, hvor du selv bestemmer, hvor din gryde eller pande skal stå, findes i dag hos
mange af de store producenter. Her er det AEGs bud, som har 4 varmefelter, der giver dig mulighed for at vælge, hvilke områder du vil slå sammen, og få plads til alt fra småt til ekstra stort kogegrej. Netop det sidste kan køkkenskrivere sagtens få brug for. Når den er slukket, er den blanke glasoverflade helt sort. Fra 7412 kr. hos pricerunner.dk.

Køleskabe

Samsung køleskab med touchskærm
© Samsung

Dette køle-/fryseskab har touchskærm, der kan håndtere dine madvarer, kommunikere med familien og underholde dine gæster. Kameraet på indersiden tager billeder af maden, så du nemt kan se, hvad du mangler at handle, på vejen hjem. Eller brug skærmen til at lave din indkøbsliste. 39.995 kr., Samsung.

Multiair flow-teknologi skaber en ensartet luftstrøm i hele dette køleskab, så temperatur og luftfugtighed stabiliseres, hvilket holder madvarerne friskere i lang tid. Fra 7904 kr., AEG.

LG køleskab med spejlglaspanel
© LG

Spejlglaspanelet lyser op ved to hurtige bank, så du kan se ind i køleskabet uden at åbne døren. På den måde slipper du mindre kold luft ud, og maden holder sig frisk længere. En ventilator i køleskabet vil sørge for at blæse kold luft rundt i skabet. Det sikrer en ensartet temperatur og luftfugtighed. Dette køle-/fryseskab fra LG koster ca. 19.999 kr.

Siemens køleskab i stål
© Siemens

Stilrent i stål gemmer dette køle-/fryseskab på skuffer, som har en hyperFresh premium 0 °C zone-teknologi med forskellige luftfugtigheder. Den fugtige op til 90% luftfugtighed, den tørre 65% luftfugtighed – og dermed holder madvarerne sig friske op til tre gange så lang tid. 21.199 kr., Siemens.

Vask/armatur

Grohe håndvask
© Grohe

Hvorfor betale for vand på plasticflasker, når du kan få vand med brus direkte fra hanen? Helt uden plastic- og emballagespild. Vandets temperatur og flow reguleres på almindelig vis ved at bruge armaturets greb i højre side. Det roterende håndtag i venstre side med LED-lys kontrollerer mængden af kulsyre i det afkølede vand. Fra Grohe.

vvs-shoppen.dk køkkenvask
© vvs-shoppen.dk

Køkkenvask i silgranit med skyllevask og afløbsbakke. Silgranit er et komposit-materiale bestående af 80% granit, kombineret med akryl. Overfladen er ud over ridsefast også varmeresistent, ca. 6357 kr., vvs-shoppen.dk.

Blanco Panera køkkenvask i grå og sølv
© Blanco Panera

Det smarte ved dette armatur fra tyske Blanco Panera er så gennemført ergonomisk, det er designet. Det er nemt med et tryk på toppen at skifte vandstrålens intensitet, og også udtræksbruseren gør din rækkevidde optimal i vaskens område.

Opvaskemaskiner

Siemens opvaskemaskine lavet i træ
© Siemens

Med Home connect-appen kan du nemt vælge program og indstille opvaskemaskinen, også når du ikke er hjemme. Så er opvasken færdig uden støj. Fra ca. 13.599 kr. hos Siemens.

Miele opvaskemaskine
© Miele

Denne nye opvaskemaskine fra Miele kan vaske rent på under én time med et nyt udviklet program. Alt kan styres fra smartphone.

Køkkenmaskiner

Witt Mycook Touch-maskine
© Witt

Kokkehjælperen kunne man også kalde Mycook Touch-maskinen, som med induktionsteknologi kan lave mad til op til 140 ° – og et display viser trin for trin, hvad du skal gøre. Vægten har en nøjagtighed på 5 g. 9999 kr., Witt.

Smarter Coffee kaffemaskine
© Smarter Coffee

Kaffemaskinen Smarter Coffee er en Kværn & Bryg–maskine. Tilslut den til dit trådløse netværk, og du kan via en app på din smartphone nemt brygge din næste kop kaffe. Synkronisér den fx med din alarm, så vågner du op til friskbrygget kaffe, 1999 kr.

Gaggenau indbygget espressomaskine
© Gaggenau

Den indbyggede espressomaskine fra Gaggenau i rustfrit stål har mulighed for at gemme op til otte af dine personlige konfigurationer i hukommelsen. Ca. 36.700 kr.