Lav dine egne cocktails med disse elegante bar-nyheder

Hvorfor tage ud og få en drink, når du kan imponere dine middagsgæster med en lækker cocktail efter maden derhjemme?

Smukke nyheder fra George Jensen
© George Jensen

Designeren Aurélien Barbry står bag George Jensens nye SKY-kollektion. Med sine asymmetriske og ergonomiske former, har den et klassisk og skulpturelt udtryk. I SKY-kollektionen finder du flere bar-redskaber i elegante former, som alle står smukt alene eller i sammenhæng med hinanden, George Jensen.

Populære cocktail glas
© Holmegaard

Cabernet-glasserien, som er Holmegaards mest populære, har fået en smuk efterårsnyhed designet af Peter Svarrer. Glasset vil sætte et flot præ på baren eller cocktailbordet, men kan med fordel også bruges til smukke anretninger af forretter eller desserter. Cocktailglasset rummer 29 cl. og står til 719,70 kr., for 6 stk., Holmegaard.

Skulpturel dekanter
© Spiegelau

Stilfuld og elegant dekanter fra Spiegelau. Ilt din vin, så får du og dine gæster en blødere og bedre smagsoplevelse. Med sin skulpturelle form vil denne dekanter pynte på hver et bord, og være en smuk del af indretningen. Den kan indeholde 0,75 liter, og kan fås for 1.499 kr., Spiegelau.

Shake it!
© Stelton

Et rigtigt bar sæt skal selvfølgelig indeholde en shaker og målebære, og Steltons Collar serie rummer netop disse. Med sin matsorte farve og de messingbelagte overflader giver sættet et moderne og eksklusivt udtryk, som vil gøre cocktail aften til en drøm. Det smukke målebæger har to mål: 2 og 4 cl, og shakeren rummer 500 cl. Som samlet sæt koster de 499,95 kr., Stelton.

Unikke krystal glas
© Louise Roe

Smukt håndlavet krystal glas af Louise Roe. Da alle glas hver i sær er håndlavet, har alle glas forskellig tykkelse og vægt, hvilket i følge designeren er charmen bag glassene. De smukke mundblæste glas står til 250 kr. stk., Louise Roe.

Arkitektonisk karaffel
© Rosendahl

Rosendahl har beriget os med en stilfuld pentagonisk karaffel i mundblæst glas. Den femkantede form giver karaflen et specielt arkitektonisk udtryk, og dens slebne top gør den yderst elagant at hælde af. Den kan indeholde 1,3 liter i alt, og kan købes til 349,95 kr., Rosendahl.