Køkkentid

Slip madglæden løs og forkæl familien med et smukt dækket middagsbord.

Sushi-sæt i keramik
© bobedre.dk

Sushi-sæt i keramik med stor brik, soya-skål og pindeholder, i alt 500 kr., Anne Black.

Lille skål
© bobedre.dk

Lille skål i den nye farve coastal blue, god til dip og snacks, 0,15 l, 79,95 kr., Le Creuset.

Glasskåle i sart
© bobedre.dk

Glasskåle i sart aquablå fra Peter Svarrers glasserie Future, passer perfekt til sommerens isdesserter, 199,75 kr. for pakke med to skåle, Holmegaard.

Fairtrade-bestik
© bobedre.dk

Fairtrade-bestik i akacietræ, lavet på et Fairtrade-certificeret værksted i Vietnam. Fås i 11 varianter, fx hulske, honningske eller som her suppeske, 110 kr. pr. stk., Fairtradebutik.dk

Klassiske Margrethe-skål
© bobedre.dk

Klassiske Margrethe-skål i den nye farve klar petrol, fås i flere størrelser fra 34,95 kr. til 199,95 kr., Rosti Mepal.

Aquablå vandglas
© bobedre.dk

Aquablå vandglas en limited edition-del af Grand Cru-serien, 129,75 kr. for sæt med fire glas, Rosendahl.

Smart knivholder, Knifepot
© bobedre.dk

Smart knivholder, Knifepot designet af DesignWright.Krukken har rum til knive langs siderne og plads til andre redskaber i midten, udført i plastic og fås i fem farver, 399 kr., Normann Copenhagen.

Saltkar med låg
© bobedre.dk

Saltkar med låg fra Bastian, diam. 12 cm, i samme serie fås også skåle, skærebrætter og bestik – alt i oliventræ, 469,95 kr., Thuesen Jensen.

Krydderurteskjuler, Herb20
© bobedre.dk

Krydderurteskjuler, Herb20 i terracotta med smart dobbeltvæg, der opbevarer vandet og selv regulerer vandforsyningen til dine krydderurter, så de holder sig friske. En lille silicone-pind viser, hvornår du skal fylde vand på igen, 299 kr., Royal VKB.

Krukke, til fx søde sager
© bobedre.dk

Krukke, til fx søde sager i porcelæn med Lille My fra de finske Mumi-eventyr, del af større serie med kopper, fade, kageopsatser etc., 499,95 kr., Iittala.

Salatskål med hank
© bobedre.dk

Salatskål med hank og matchende salatbestik, så den er ekstra nem at fragte med ud i haven, designet af Tools, fås også i lime, udført i melamin, 269 kr. pr. sæt, Eva Solo.

Stor bakke
© bobedre.dk

Stor bakke med egetræs-ramme og harlequinmønster, Spear Tray, 30 x 45 cm, 599 kr., Ferm Living.

Elektrisk krydderikværn, Tonga
© bobedre.dk

Elektrisk krydderikværn, Tonga designet af Richard Sapper, der har givet den en næsten lydløs og meget fintmalende keramisk kværn, fås også i sort, h 23 cm, 660 kr., Alessi.

Hånddrejede opbevaringskrukker
© bobedre.dk

Hånddrejede opbevaringskrukker med tætsluttende låg i teaktræ, Fulla, fås i tre størrelser, h 30/h 20/h 11 cm, i alt 750 kr. for alle tre, Trip Trap.

Skærebræt i bambustræ
© bobedre.dk

Skærebræt i bambustræ med skuffe under til krummer og gummifødder, så det ikke glider på bordet. Sbriciola måler 42 x 27 cm, 595 kr., Alessi.