Inspiration til nyt køkken

Er du på køkken-udkig, så se med lige her ...

Linoleum
© bobedre.dk

Linoleum er et slidstærkt, smukt og miljøvenligt naturprodukt - ikke kun på køkkengulvet, men også på selve køkkenet. Minimal Linoleum hedder snedkerkøkkenet her i sæbebehandlet dansk eg, der kan varieres i det uendelige og kombineres i træsorter og linoleums- farve, som vist 410.000 kr. ekskl. hvidevarer, Garde Hvalsøe.

Det nye Cultura-køkken
© bobedre.dk

Det nye Cultura-køkken bevæger sig på elegant vis ind i stuen med sine markante lodrette mellemrum, afstemte farver og fleksible elementer, der er nemme at indrette med – også uden for køkkenet. Pris som vist inkl. tv-møbel ca. 60.000 kr., Tvis.

Det nye Everline-køkken
© bobedre.dk

Det nye Everline-køkken har et enkelt nordisk udtryk og fine detaljer, som de afrundede greb i egetræ. Ekstra luksuriøst med denne varme, chokolade-brune farve på fronterne. 59.000 kr., Invita.

Tatoverede køkkenlåger ...
© bobedre.dk

Tatoverede køkkenlåger ... ligesom tatoveringer på kroppen giver personlig- hed, så gør de det også i køkkenet. Det er i hvert fald tanken fra HTH, der med den nye Limited-serie giver mulighed for at vælge blandt tre tatoo-motiver til de hvide højglanslåger i modellen Dekor. Her er det Limited 122. Som vist, 48.097 kr. ekskl. hvidevarer, HTH.

De nye, hvide designskuffer
© bobedre.dk

De nye, hvide designskuffer fra Kvik har fået ekstra højde på til mere opbevaring og kan nemt integreres i dit køkken eller bad, de fås nemlig i hele fire forskellige dybder og bredder, pris fra 408 kr. pr. skuffe, Kvik.

Det er klassisk
© bobedre.dk

Det er klassisk og det er svensk, når det er allerbedst. Det sorte Broby-køkken blev lanceret på møbelmessen i Milano i år og er et profileret rammekøkken i håndmalet ask. Her med køkken-bordplade i Carrara-marmor og separat arbejdsø med bordplade i hvidolieret eg. Prisen er endnu ikke fastsat, Kvänum.

Det klassiske Form 1-køkken
© bobedre.dk

Det klassiske Form 1-køkken har 30 års jubilæum i år. Det fejrer Multiform ved at relancere det i træsorten Oregon Pine, der også blev brugt til deres allerførste køkken. Som vist 185.000 kr. ekskl. hvidevarer, Multiform.

Ærkesvensk
© bobedre.dk

Ærkesvensk og let nostalgisk, det super populære Lidingö-køkken fås nu i en fin grå farve, som vist, 21.324 kr., Ikea.

Back to basic
© bobedre.dk

Back to basic kalder Sønderborg Køkkenet deres nye Plus-serie, der både fås i klassisk hvid og forskellige træsorter. Den viste løsning er i mørk eg, fås i flere varianter, som vist 40.000 kr. ekskl. hvidevarer, Sønderborg Køkkenet.

En klassiker
© bobedre.dk

En klassiker kan man vist godt kalde køkkenet Xila 09, som Luigi Massoni designede i 1972 – det første grebsløse køkken med aluminiumsprofil, der gør det nemt at få fat i lågerne. Køkkenet er nu blevet relanceret og fås med mange typer bordplader og mulighed for at integrere flere typer kogetoppe. Fra 145.000 kr., Boffi.

Et møbel til madlavning.
© bobedre.dk

Et møbel til madlavning. Sådan præsenterede Svane Køkken det arkitekttegnede rammekøkken S12 tidligere på året. Et køkken, der med sit design rykker et skridt nærmere stuen med elementer i et enkelt, let og venligt udtryk. Nu er der kommet otte nye farver til, inspireret af 1950’ernes farvepalet. Pris ca. 53.000 kr., Svane Køkken.

Ekstra store køkkenlåger
© bobedre.dk

Ekstra store køkkenlåger giver mulighed for at undgå blændstykker over hvidevarerne og skabe et mere enkelt udtryk. Siena-serien, her i kombinerede sorte og hvide elementer, som vist 103.480 kr., JKE Design.