Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Inspiration til nyt køkken

Er du på køkken-udkig, så se med lige her ...

Linoleum

© bobedre.dk

Linoleum er et slidstærkt, smukt og miljøvenligt naturprodukt - ikke kun på køkkengulvet, men også på selve køkkenet. Minimal Linoleum hedder snedkerkøkkenet her i sæbebehandlet dansk eg, der kan varieres i det uendelige og kombineres i træsorter og linoleums- farve, som vist 410.000 kr. ekskl. hvidevarer, Garde Hvalsøe.

Det nye Cultura-køkken

© bobedre.dk

Det nye Cultura-køkken bevæger sig på elegant vis ind i stuen med sine markante lodrette mellemrum, afstemte farver og fleksible elementer, der er nemme at indrette med – også uden for køkkenet. Pris som vist inkl. tv-møbel ca. 60.000 kr., Tvis.

Det nye Everline-køkken

© bobedre.dk

Det nye Everline-køkken har et enkelt nordisk udtryk og fine detaljer, som de afrundede greb i egetræ. Ekstra luksuriøst med denne varme, chokolade-brune farve på fronterne. 59.000 kr., Invita.

Tatoverede køkkenlåger ...

© bobedre.dk

Tatoverede køkkenlåger ... ligesom tatoveringer på kroppen giver personlig- hed, så gør de det også i køkkenet. Det er i hvert fald tanken fra HTH, der med den nye Limited-serie giver mulighed for at vælge blandt tre tatoo-motiver til de hvide højglanslåger i modellen Dekor. Her er det Limited 122. Som vist, 48.097 kr. ekskl. hvidevarer, HTH.

De nye, hvide designskuffer

© bobedre.dk

De nye, hvide designskuffer fra Kvik har fået ekstra højde på til mere opbevaring og kan nemt integreres i dit køkken eller bad, de fås nemlig i hele fire forskellige dybder og bredder, pris fra 408 kr. pr. skuffe, Kvik.

Det er klassisk

© bobedre.dk

Det er klassisk og det er svensk, når det er allerbedst. Det sorte Broby-køkken blev lanceret på møbelmessen i Milano i år og er et profileret rammekøkken i håndmalet ask. Her med køkken-bordplade i Carrara-marmor og separat arbejdsø med bordplade i hvidolieret eg. Prisen er endnu ikke fastsat, Kvänum.

Det klassiske Form 1-køkken

© bobedre.dk

Det klassiske Form 1-køkken har 30 års jubilæum i år. Det fejrer Multiform ved at relancere det i træsorten Oregon Pine, der også blev brugt til deres allerførste køkken. Som vist 185.000 kr. ekskl. hvidevarer, Multiform.

Ærkesvensk

© bobedre.dk

Ærkesvensk og let nostalgisk, det super populære Lidingö-køkken fås nu i en fin grå farve, som vist, 21.324 kr., Ikea.

Back to basic

© bobedre.dk

Back to basic kalder Sønderborg Køkkenet deres nye Plus-serie, der både fås i klassisk hvid og forskellige træsorter. Den viste løsning er i mørk eg, fås i flere varianter, som vist 40.000 kr. ekskl. hvidevarer, Sønderborg Køkkenet.

En klassiker

© bobedre.dk

En klassiker kan man vist godt kalde køkkenet Xila 09, som Luigi Massoni designede i 1972 – det første grebsløse køkken med aluminiumsprofil, der gør det nemt at få fat i lågerne. Køkkenet er nu blevet relanceret og fås med mange typer bordplader og mulighed for at integrere flere typer kogetoppe. Fra 145.000 kr., Boffi.

Et møbel til madlavning.

© bobedre.dk

Et møbel til madlavning. Sådan præsenterede Svane Køkken det arkitekttegnede rammekøkken S12 tidligere på året. Et køkken, der med sit design rykker et skridt nærmere stuen med elementer i et enkelt, let og venligt udtryk. Nu er der kommet otte nye farver til, inspireret af 1950’ernes farvepalet. Pris ca. 53.000 kr., Svane Køkken.

Ekstra store køkkenlåger

© bobedre.dk

Ekstra store køkkenlåger giver mulighed for at undgå blændstykker over hvidevarerne og skabe et mere enkelt udtryk. Siena-serien, her i kombinerede sorte og hvide elementer, som vist 103.480 kr., JKE Design.

Relaterede Artikler