Inspiration til køkkenet

Musik til madlavningen, smukke trægulve og et urbant landkøkken.

Køkken
Naturlige materialer og smarte løsninger. Svane Køkkenet satser med deres Smart Køkken på fleksibilitet og valgmuligheder. Chefdesigner Rolf Birk har opgraderet låger og fronter og introducerer også valnød og eg som nye træsorter. Inde bag låger og fronter finder man grundelementer fra Glat-, S12-, og White-Line Black-Line-serierne, som kan kombineres på kryds og tværs: Her skuffer i sort eg med reoler i valnød og natureg. Gode løsninger i Smart Køkken er et Hide-Away-skab, der skjuler rodet, når gæsterne kommer, et pop-downelstik, som forsvinder i overskabet, når man ikke har brug for det, og en opvaskemaskine, man blot skal banke på, for at den åbner. Som vist på foto ekskl. hårde hvidevarer og armatur er prisen 81.533 kr.

Køkken
Musik i køkkenet. HTH sætter fokus på sanserne i 2014. Firmaet mener, at god musik vil få madlavningen til at gå lettere, og introducerer derfor en SoundIDhøjttaler, der integreres i køkkenet og styres med tablet eller telefon. Det viste køkken er med en helt ny front i koksgrå, der hedder focus, og er grebløst. Pladen er laminat med marmormønster. Køkken inkl. bordplader, vask, blandingsbatteri og SoundID koster 68.000 kr., HTH.

Køkken
Køkkenet må gerne betrædes. Køkken- snedkerne fra Garde Hvalsøe har indgået et samarbejde med Dinesen, der er verdenskendte for deres trægulve. Ideen er lige så enkel, som den er god: brug det smukke træ fra gulvene til at lave køkkener med. Resultatet er endnu ikke klart, men BO BEDRE har fået et eksklusivt kig, der lover godt. Her er egetræ i kombination med et sort understel i pulverlakeret metal. Og læg så lige mærke til tapsamlingerne. Priser fra 35.000 kr. pr. m2 ekskl. bordplade og vask. Garde Hvalsøe.

Køkken
Elegant i træ: Culina vælger det varme look med deres nye køkken. Det er en flot sammensætning af røget planskåret eg, hvor de gennemgående åretegninger er prikken over i’et på et flot køkken med gode løsninger. Emhætten er lavet i Corian, og er praktisk både som sug og til at beskytte væggen mod stænk fra madlavningen. Køkken inkl. bordplade, men uden hårde hvidevarer og armatur, 320.000 kr., Culina.

Køkken
Urbant landkøkken. Gedigent håndværk og enkelhed med tråde bagud er grundelementer i shakertraditionen, som Multiform tager op med deres nye Form 12-køkken, der har undertitlen Nyt Nordisk Landkøkken. Det findes både i en klassisk og, som på fotoet, en moderne udgave. Som vist her, uden hårde hvidevarer og bordplade, 260.000 kr., Multiform.

Køkken
Stilrent i stål. Tvis Køkkener viser en kombination af Unika- og M-line, hvor skuffer i sortmalet eg kombineres med hvide overskabe. Læg mærke til soklerne, der udnyttes til skuffeplads. Bordplade og vask fra Lystrup Rustfri Stål. Som vist på foto, uden hårde hvidevarer og armatur, 84.000. kr., Tvis Køkkener