© Georg Jensen Damask

Georg Jensen fejrer Europas kulturhovedstad med en unik nyhed

I anledning af Aarhus som Europas kulturhovedstad i 2017, har Georg Jensen lanceret et produkt, der indeholder et stykke Aarhus-historie.

Nyhed fra Georg Jensen

I forbindelse med den særlige udnævnelse af Aarhus som Europas kulturhovedstad i 2017, har Georg Jensen Damask udgivet en unik kollektion.
Kollektionen består af det velkendte og populære ABILD viskestykke, der har fået indvævet et stykke Aarhus-historie. I samarbejde med profilbutikken i Aarhus har Georg Jensen fået vævet teksten ”EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017” på et ukendt antal af ABILD viskestykker.

ABILD viskestykket er oprindeligt designet af Bent Georg Jensen i 1960’erne. Viskestykket er et af de mest populære og klassiske viskestykker blandt Georg Jensen Damask kollektionen.

© Georg Jensen Damask

Her køber du det unikke viskestykke

Viskestykkerne er kun produceret til denne begivenhed og det er derfor kun muligt at købe viskestykkerne med den vævede tekst på i 2017, så længe lager haves. Viskestykkerne koster 120 kr. pr. stk. og kan købes i Georg Jensen Damask profilbutikken i Aarhus eller online.

Med viskestykkerne følger naturligvis også en vaskeanvisning på Aarhusiansk, der ser så ledes ud:

_”Vesgestøgger”
Lissom et for bette hångklæje. Husk, de suer bæjåer, hves do læg’årm i kåld vand å vask’årm ve 60 grajer først, iggå. Så de ikså træls og ser maiet bæjår ui. Alt andet vil være dosk.

Aarhus Kulturhojestaj 2017_

© Georg Jensen Damask