Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Georg Jensen fejrer Europas kulturhovedstad med en unik nyhed

I anledning af Aarhus som Europas kulturhovedstad i 2017, har Georg Jensen lanceret et produkt, der indeholder et stykke Aarhus-historie.

© Georg Jensen Damask

Nyhed fra Georg Jensen

I forbindelse med den særlige udnævnelse af Aarhus som Europas kulturhovedstad i 2017, har Georg Jensen Damask udgivet en unik kollektion.
Kollektionen består af det velkendte og populære ABILD viskestykke, der har fået indvævet et stykke Aarhus-historie. I samarbejde med profilbutikken i Aarhus har Georg Jensen fået vævet teksten ”EUROPÆISK KULTURHOVEDSTAD AARHUS 2017” på et ukendt antal af ABILD viskestykker.

ABILD viskestykket er oprindeligt designet af Bent Georg Jensen i 1960’erne. Viskestykket er et af de mest populære og klassiske viskestykker blandt Georg Jensen Damask kollektionen.

© Georg Jensen Damask

Her køber du det unikke viskestykke

Viskestykkerne er kun produceret til denne begivenhed og det er derfor kun muligt at købe viskestykkerne med den vævede tekst på i 2017, så længe lager haves. Viskestykkerne koster 120 kr. pr. stk. og kan købes i Georg Jensen Damask profilbutikken i Aarhus eller online.

Med viskestykkerne følger naturligvis også en vaskeanvisning på Aarhusiansk, der ser så ledes ud:

_”Vesgestøgger”
Lissom et for bette hångklæje. Husk, de suer bæjåer, hves do læg’årm i kåld vand å vask’årm ve 60 grajer først, iggå. Så de ikså træls og ser maiet bæjår ui. Alt andet vil være dosk.

Aarhus Kulturhojestaj 2017_

© Georg Jensen Damask

Håndplukket til dig