Fantastiske køkkentendenser

Køkkenet er hjemmets bankende hjerte, madværkstedet og fællesskabets centrale rum. Her finder du inspiration til dit køkken og bliver opdateret på de nyeste køkkentendenser!

Boform

Boform

Brunt og gråt er aktuelle farver i køkkenindretningen – flot eksempel fra Boform, der netop har præsenteret dette eksklusive køkken på møbelmessen Northmodern i København. Håndbejdsede grå asketræsfronter i kombination med massive kobberhylder, stålbordplade og ikke mindst en ganske unik stenplade i Noir St. Laurent – en smuk, mørk fransk marmor med indslag af kobberfarver. Kobbertemaet følges til dørs med Vola-blandingsbatteri i kobber og kobberlister. Parallellåger, der kan lukke af for anretternichen, i lakeret koksgrå.

Tvis

Tvis

Landkøkkenet står for mange som indbegrebet af det selvforsynende køkken. Det signalerer hjemmelavet syltetøj og brød, der får lov til at hæve færdigt, og passer på den vis lige ind i tiden. Tvis har med Shaker-køkkenet fingeren på tendensen. Her i en varm grøn farve med fliser fra Arttiles.

Bulthaup

Bulthaup

Tendensen med, at køkken og stue flyder sammen med mere møbelagtige køkkenelementer, som står frit i rummet, og som sættes sammen med integrerede og indbyggede elementer, er fremherskende. Her b3 fra Bulthaup.

Culina

Culina

Eksperterne regner med, at flere fremover vil flytte til byerne, hvor boligerne bliver mindre, og man skal have mest muligt ud af pladsen. som i Culina-køkkenet her, der har fronter i røget eg, sokkel i koksfarvet linoleum og bordplade i keramik. Skufferne omkring rundingen er lavet i kuleform, for at følge rundingen.

Armani

Armani

Dada fra Armani er afdæmpet italiensk hotelstil, hvor det mørke træ og tilbagetrukne design lige så godt kunne være en del af stuens indretning - en bar eller en skabsvæg. Alle hårde hvidevarer og service er placeret bag låger eller skjult bag køkkenøen.

Kvänum

Kvänum

Intro fra Kvänum ophæver skellet mellem hverdagsrum og køkken ved at bruge udtrykket fra skænk og skabe eller reoler, man kender fra stuen. Køkkenøen på ben og med åbne hylder giver også et let og hverdagsrum-agtigt indtryk, så køkkenet indgår som en naturlig del af indretningen. Vælg mellem røget eg, hvidbonet ask eller hvidbonet eg. Glasvitrine-skabet fås også med trælåger. Bordpladen er i grøn granit.

Invita

Invita

Invita har lavet et gastroskab, som i lukket form, som på billedet, er en helt ren flade, hvor man skjuler køkkenmaskiner, kogebøger, krydderier og alle de andre ting, der let får det til at flyde i køkkenet. Displayhylderne i køkkenøen til bøger eller lignende er praktiske og binder køkken og spiseområde sammen.

Multiform

Multiform

En køkkenø er alt, hvad der er synligt, når skabsdørene er lukket i Multiforms Form 45-køkken. Det er udført i massivt træ med kanter, der er skåret på smig i en 45°-vinkel. Skuffer og skabe er påført en 3-mm finér med gennemløbende årer, der er foldet om de smigskårne kanter.

Reform

Reform

Den nye danske køkkenproducent Reform samarbejder med en række af de bedste designere og har i samspil med BIG – Bjarke Ingels Group – Norm Architects og Henning Larsen Architects udviklet en række køkkener, som lever op til de krav, der stilles til moderne køkkenindretning. Her er det Norm Architects’ bud på et stringent, grebsløst og råt køkken i fiberbeton og bruneret tombak (en messing-legering). Ideen med materialerne er blandt andet, at de patinerer smukt og har lang levetid.

Hanstholm

Hanstholm

Landkøkkenet står for mange som indbegrebet af det selvforsynende køkken. Det signalerer hjemmelavet syltetøj og brød, der får lov til at hæve færdigt, og passer på den vis lige ind i tiden. Hanstholm Køkken er inde på samme spor med deres bud på nutidens landkøkken, hvor hverdagens stress kan glemmes et øjeblik for hjemmebag og hygge.

Boffi

Boffi

Med Salinas præsenterer Boffi et helt unikt køkken, som er skabt i samarbejde med Patricia Urquiola. Køkkenet kendetegnes ved dets utraditionelle konstruktion, moduler og materialer. Køkkenet, som består af en rørformet metalkonstruktion fremstillet af moduler, fås i to forskellige højder til henholdsvis ophæng eller gulvmontering. En stor stenvask fuldender kompositionen sammen med snackborde i massivt træ, som kan være enten faste eller forskydelige.

Kvik

Kvik

Senti fra Kvik er et grebsløst og meget neutralt køkken, der er opbygget af elementer, der kunne stå i entreen eller garderoben lige så vel som i køkkenet. Fås i XL-størrelse, hvor elementerne er dybere end normalt, hvilket giver op til 40 procent ekstra plads.

Unoform

Unoform

Unoform er tidløst design, der passer til enhver stil. I øjeblikket er hotelstilen hot, og Arne Munchs klassiske køkkendesign fra 1968 er lige sagen. Her kombineret med U-seriens hvide og minimalistiske udtryk.

Vipp

Vipp

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Køkkenelementerne fra Vipp blender ind med husbådens øvrige indretning. I stedet for at tilbyde uendelige valgmulig- heder byder Vipps koncept på tre modultyper præ-defineret i design og materiale. Ambitionen er et tidløst køkken, der holder både æstetisk og funktionelt. Det fritstående design sikrer fleksibilitet.