Skab selv stilen: Timm Vladimirs stilrene køkken

Timm Vladimir er lige nu aktuel i tv-programmet "Den store bagedyst". Lad dig inspirere af tv-kokkens eget private køkken og skab selv stilen hjemme hos dig.

Timm Vladimirs private køkken i grå nuancer
© Kennet Havgaard

Hos tv-kokken Timm Vladimir er køkkenet indrettet i en gammel herskabsstue. Her forenes industrielle elementer i et enkelt design. I Timms køkken er stilen rå. Her dominerer professionelt udstyr og rustikke detajler. Bagvæggen er malet med tavlelak, så der er plads til opskifter og pludselige ideer, når Timm er i køkkenet. Se her, hvordan du selv får stilen.

Rulle-bord til de få kvadratmeter
© IKEA

Et ekstra bord kan være behjælpeligt i et mindre køkken. På denne måde kan du få mere bordplads. Det lille bord i hjørnet skaber både ekstra plads og hygge.

"Stenstorp" kan flyttes efter behov, 79 x 51 x 90 cm, 1349 kr., IKEA.

Loftslampe i industrielt design
© House Doctor

Karakteristisk for stilen i Timms køkken er det rå, industrielle look. Skab et industrielt udtryk i køkkenet med rå eller rustikke lamper. Der skal ikke så meget til. Med kun få ting kan man få samme udtryk.

Lampen måler 54 x 60, 3350 kr., House Doctor.

Salatskål i rustfrit stål i design af Arne Jacobsen
© Stelton

Denne stilrene salatskål passer godt ind i det industrielle udtryk. Skålen er designet af Arne Jacobsen og er udført i rustfrit, satinpoleret stål, der giver den et metallisk, råt look.

Måler 25 x 14 cm og koster 1649 kr., Stelton.

Sort elegance fra Holmegaard
© Holmegaard

Den sorte farve er gennemgående for Timms køkken. Denne elegante peberkværn er lavet i mundblæst, sortmalet glas, og toppen er i egetræ. Samspillet mellem det unaturlige og det naturlige skaber en spændende kontrast.

Kværnen måler 6,3 x 9,5 cm og koster 399,95 kr., Holmegaard.

Vandhane i enkelt design
© Quooker

Få kogende vand direkte fra vandhanen med "Fusion Round". I den travle hverdag er det en ekstra luksus med kogende vand på et splitsekund. Det professionelle udstyr og enkle, stilrene look er kendetegnende for stilen i køkkenet.

Vandhanen koster 10900 kr., Quooker.

KitchenAid med industrielt udseende
© KitchenAid

Lækre køkkenmaskiner er en nødvendighed i køkkenet. "Artisan" modellen er en klassiker og gør madlavningen i køkkenet en del lettere. Den sorte, blanke model har et industrielt udtryk og passer derfor fint ind i den øvrige indretning.

Køkkenmaskinen koster 4500 kr., KitchenAid.

Minimalisme og rene linjer
© HAY

Den enkelte "About a stool" barstol kan kombineres på mange forskellige måder, da den med sit enkle udtryk passer ind i ethvert hjem, og særligt i denne minimalistiske indretning.

Måler 85 x 50 cm, 1299 kr., HAY.

En lille, buttet vase
© Ditte Fischer

Smuk sort vase til køkkenets krydderurter. Den skønne form og matte, sorte overflade passer perfekt ind i stilen i køkkenet med det rå, industrielle look.

Måler h 7,5 cm og koster 325 kr., Ditte Fischer.

Bliv din egen hjemmebarista
© Dualit

Bliv din egen hjemmebarista med "3 in 1" kaffemaskinen. Kaffemaskinen kan lave de mange forskellige typer kaffe, du kan få ude i byen, og det metalliske, industrielle look passer godt ind i stilen.

Kaffemaskinen koster 1999 kr., Dualit.

Asymmetrisk skærebræt
© Ferm Living

Fint skærebræt med asymmetriske kantede former der passer ind i den rå stil. Skærebrættet er lavet af massiv eg med en mørk, røget finish, der giver brættet det rustikke udtryk.

Måler 15 x 50 cm, 299 kr., Ferm Living.

Find mere inspiration og læs hele reportagen: Timms Hjemmekontor.