Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Skab selv stilen: Timm Vladimirs stilrene køkken

Timm Vladimir er lige nu aktuel i tv-programmet "Den store bagedyst". Lad dig inspirere af tv-kokkens eget private køkken og skab selv stilen hjemme hos dig.

Timm Vladimirs private køkken i grå nuancer

© Kennet Havgaard

Hos tv-kokken Timm Vladimir er køkkenet indrettet i en gammel herskabsstue. Her forenes industrielle elementer i et enkelt design. I Timms køkken er stilen rå. Her dominerer professionelt udstyr og rustikke detajler. Bagvæggen er malet med tavlelak, så der er plads til opskifter og pludselige ideer, når Timm er i køkkenet. Se her, hvordan du selv får stilen.

Rulle-bord til de få kvadratmeter

© IKEA

Et ekstra bord kan være behjælpeligt i et mindre køkken. På denne måde kan du få mere bordplads. Det lille bord i hjørnet skaber både ekstra plads og hygge.

"Stenstorp" kan flyttes efter behov, 79 x 51 x 90 cm, 1349 kr., IKEA.

Loftslampe i industrielt design

© House Doctor

Karakteristisk for stilen i Timms køkken er det rå, industrielle look. Skab et industrielt udtryk i køkkenet med rå eller rustikke lamper. Der skal ikke så meget til. Med kun få ting kan man få samme udtryk.

Lampen måler 54 x 60, 3350 kr., House Doctor.

Salatskål i rustfrit stål i design af Arne Jacobsen

© Stelton

Denne stilrene salatskål passer godt ind i det industrielle udtryk. Skålen er designet af Arne Jacobsen og er udført i rustfrit, satinpoleret stål, der giver den et metallisk, råt look.

Måler 25 x 14 cm og koster 1649 kr., Stelton.

Sort elegance fra Holmegaard

© Holmegaard

Den sorte farve er gennemgående for Timms køkken. Denne elegante peberkværn er lavet i mundblæst, sortmalet glas, og toppen er i egetræ. Samspillet mellem det unaturlige og det naturlige skaber en spændende kontrast.

Kværnen måler 6,3 x 9,5 cm og koster 399,95 kr., Holmegaard.

Vandhane i enkelt design

© Quooker

Få kogende vand direkte fra vandhanen med "Fusion Round". I den travle hverdag er det en ekstra luksus med kogende vand på et splitsekund. Det professionelle udstyr og enkle, stilrene look er kendetegnende for stilen i køkkenet.

Vandhanen koster 10900 kr., Quooker.

KitchenAid med industrielt udseende

© KitchenAid

Lækre køkkenmaskiner er en nødvendighed i køkkenet. "Artisan" modellen er en klassiker og gør madlavningen i køkkenet en del lettere. Den sorte, blanke model har et industrielt udtryk og passer derfor fint ind i den øvrige indretning.

Køkkenmaskinen koster 4500 kr., KitchenAid.

Minimalisme og rene linjer

© HAY

Den enkelte "About a stool" barstol kan kombineres på mange forskellige måder, da den med sit enkle udtryk passer ind i ethvert hjem, og særligt i denne minimalistiske indretning.

Måler 85 x 50 cm, 1299 kr., HAY.

En lille, buttet vase

© Ditte Fischer

Smuk sort vase til køkkenets krydderurter. Den skønne form og matte, sorte overflade passer perfekt ind i stilen i køkkenet med det rå, industrielle look.

Måler h 7,5 cm og koster 325 kr., Ditte Fischer.

Bliv din egen hjemmebarista

© Dualit

Bliv din egen hjemmebarista med "3 in 1" kaffemaskinen. Kaffemaskinen kan lave de mange forskellige typer kaffe, du kan få ude i byen, og det metalliske, industrielle look passer godt ind i stilen.

Kaffemaskinen koster 1999 kr., Dualit.

Asymmetrisk skærebræt

© Ferm Living

Fint skærebræt med asymmetriske kantede former der passer ind i den rå stil. Skærebrættet er lavet af massiv eg med en mørk, røget finish, der giver brættet det rustikke udtryk.

Måler 15 x 50 cm, 299 kr., Ferm Living.

Find mere inspiration og læs hele reportagen: Timms Hjemmekontor.

Håndplukket til dig