Få lyst til selv at lave aftensmaden hver dag

Med design der emmer af æstetik bliver køkkenet let dit foretrukne opholdsrum med plads til ro, afslapning og eftertanke – og god mad, naturligvis.

© Miele

Mange tænker måske på køkkenet som scenen for travlhed, huslige pligter og hektiske stunder, men sådan behøves det ikke at være. Det kan også være et rum skabt til ro, afslapning og eftertanke. Med ArtLine-serien har Miele udviklet en designserie, der emmer af æstetik.

Forestil dig et rum med plads til ro og eftertanke. Og forestil dig et rum, hvor strømlinet design får lov til at brede sig med sit tidløse design. Et rum uden forstyrrelser, hvor der er plads til fokus. Hvor du lige kan samle dig, inden den travle dag begynder. Eller lande igen, efter hektik og hverdag har hersket.

Kun de færreste tænker på køkkenet med al den elektronik, praktik, og hvad der nu ellers er behov for i det moderne værksted, som stedet, hvor der også kan være præcis så rart at være, at det bliver det foretrukne opholdsrum i hverdagen. Men den nye ArtLine-serie fra Miele gemmer funktionalitet og nødvendig teknologi væk bag stilrene, grebsløse fronter og integrerede løsninger, og dét sikrer et harmonisk og roligt udtryk, der er nemt at føle sig tilpas i.

© Miele

Måske også et farvel til emhætten?

Der er måske især ét element i et køkken, der har været en særlig udfordring for dem, der sætter æstetikken højt. Nemlig den kære emhætte. For mange er den en nødvendighed, der gør et indhug i det frie udsyn.

Men Miele har mange elegant designede emhætter at vælge imellem. Med den nye 2-i-1 får du fx induktionskogeplade og bordemfang i ét. Du kan også vælge at skræddersy din egen individuelle kogesektion med kogepladeserien SmartLine. SmartLine-elementerne passer perfekt sammen, så du kan sammensætte din kogesektion efter netop dine behov. Og ganske unikt, indgår der et bordemfang i serien, så du ikke nødvendigvis behøver en emhætte, hvis du hellere er fri.

© Miele

Mere end bare et køkken

Dit køkken er ikke længere bare et køkken. Dit køkken er et harmonisk samlingspunkt, hvor hverdag og fest kan udspille sig uanset om familien kommer til middag, du drømmer om en romantisk middag med din bedre halvdel eller din fulde opmærksomhed kræves på et arbejdsprojekt. Med den nye serie fra Miele undgår du upassende kontraster, skæve linjer og støjende komponenter og kan i stedet fokusere på dét, der er vigtigt.