Et rivejern til dit salt - det er stil!

Først erobrede det verden, nu kommer det til Danmark: "Rivsalt"

Rivsalt
© rivsalt.com

Det er et dejligt ritualt at rive parmesanen over pastaen, og så giver det samtidig et friskt pift til maden.

Den lille dagligdags funktion har den svenske designer, Jens Sandringer, ladet sig inspirere af til sin rivejernsserie til krystalsalt - Rivsalt.

Rivsalt - produktlinjen
© rivsalt.com

Rivsalt bliver allerede solgt i Museum of Modern Art i New York og i Harrods i London. Nu bliver det elegante rivejern endelig introduceret til Danmark.

Og Rivsalt er meget mere end en fætter til parmesanrivejernet.

Det er en hel produktlinje. Den omfatter blandt andet træblokke og rivejern i forskellige størrelser og refill-glas med salt fra de mest eksotiske steder i verden.

Krystalsalt
© rivsalt.com

Rivsalt sælger selv krystalsalt fra forskellige lokaliteter som Pakistan og Bolivia.

Det mest kendte krystalsalt stammer fra et område i Pakistan for foden af Himalaya-bjergene.

Dette krystalsalt brydes flere hundrede meter nede under jorden. Saltet er dannet for mere end 250 år siden efter et urhavs udtørring.

Krystalsaltet er fuld af sunde mineraler, som også er med til at give krystalsaltet sine smukke farver.

Saltblok
© rivsalt.com

Sådan en rektangulær, formgiven saltblok ligner til forveksling et stykke glycerinsæbe. Men lad dig ikke narre.

Disse blokke spiller i dag nemlig hovedrollen i en af de mest hotte madlavningstrends: Saltblock cooking.

Rivsalt på grillen
© rivsalt.com

Krystalsalt kan også bruges som en spændende og velsmagende variation til grillen.

Er du interesseret i at vide mere om madlavning med saltblokke, så kan du tjekke en kogebog til saltblokmadlavning ud her.

Krystalsalt i glas
© rivsalt.com

Selvom Rivsalts produkter lidt endnu kan være vanskelige at støve op i danske butikker, så er det alligevel altid let at komme i besiddelse af Rivsalt. Det sker nemt og smidigt via Rivsalts egen webshop.

Læs mere her om fordelene ved at eje en saltblok og om, hvordan du bruger sådan en her.