Det gennemsigtige køkken

For mange af os ville det være lidt af et mareridt med gennemsigtige køkkenskuffer - ikke desto mindre er det hvad Tokujin Yoshioka har skabt. Se det vilde designer-køkken, som lader dig fremvise dine smukke gryder og service.

Tokujin Yoshioka

Tokujin Yoshioka har skabt en køkken, hvor intet bliver gemt væk og alt bliver vist frem. Han mener at køkken-mentaliteten bevæger sig i en retning, hvor man i højere grad ønsker at vise sine smukke køkkenredskaber frem end at gemme dem væk i skuffer og skabe.

Det gennemsigtige køkken

Tokujin Yoshioka har kreeret et køkken hvor der under stål-bordpladen er installeret skuffer i røget glas, således at man kna se indholdet af service og køkkenredskaber.

Finesse

Køkkenet hedder "Finesse" og der er da også i meget høj grad tænkt på netop finesse i køkkenet. Designet er mnimalistisk og futuristisk og giver fantasiske rammer for madlavning.

Øen

Køkkenet er skabt som én stor kogeø, hvor alle køkkenets funktioner er samlet. Det er adgang til kogepladerne fra tre vinkler og det giver optimale vilkår for at flere kan lave mad uden at træde hinanden over fødderne.

Det røgede glas

Skuffernes glas er, som før nævnt, i røget glas. Det smukke materiale giver kig til skuffernes indhold, samtidig med at lidt uorden ikke vil skinne for meget igennem.

Se mere til Tokujin Yoshioka

Du kan se mere til det vilde køkken ved at besøge Tokujin Yoshioka.