MiniBrew
© MiniBrew

Bryg øl på kaffemaskinen

Det tager normalt ugevis at brygge øl, men nu er det slut - mød MiniBrew

Bestem, bestil, bryg!

Hollandske MiniBrew vil gøre ølbrygning så let, at alle kan være med. Ved hjælp af en app kan du selv bestemme, hvilken øltype du vil have. Skal den være bitter med høj alkoholprocent? Mørk som en Limfjordsporter eller lys som en Carlsberg pilsner? Der er udviklet 50 forskellige opskrifter indtil videre. Så der er helt sikkert også noget for din smag.

Bestil ingredienser med app

Du kan bestille malt, humle, gær og andre krydderier fra hele verden med app'en. Herefter modtager du en samlet pakke fra MiniBrew - og så er det værsgo at bryg!

På sigt vil det også blive muligt at bestille fra andre leverandører og sammensætte sine egne opskrifter.

Så let som at brygge kaffe

Det eneste, du skal gøre, er at tilføje ingredienserne (malt, humle, gær), fylde vand på og lade maskinen gøre resten. Med app'en ved hånden kan det ikke gå galt. Den vil guide dig gennem ølbrygningen, step by step.

Øl på en uge

Det smarte ved MiniBrew er at brygning, nedkøling og gæring er samlet et sted. Maskinen er udstyret med sensorer og software, der kontrollerer processen. Med app'en kan du hele tiden følge med i processen, og du vil få besked om, hvornår brygget er færdigt. Den del af processen tager cirka tre en halv time. Derefter skal øllen bare stå og gære.

Alt afhængig af øltypen har du i løbet af en uge 5 liter frisk fadøl - klar til servering!

Støjsvag som en opvaskemaskine

I første omgang kan du bestille en MiniBrew maskine til 1.950 dollars + levering. Den hollandske virksomhed forventer at kunne levere maskinen til foråret. Men så får du tilgengæld også en lækker lille sag i aluminiums design støjsvag som en opvaskemaskine i high-end klassen. Og så er det faktisk kun i sølle 30 minutter, at MiniBrew giver nogen nævneværdig støj fra sig.

Gæster om en uge? Pale ale, stout, pilsner? Vi brygger lige et batch!

Se MiniBrew video

Læs mere om MiniBrew