6 uundværlige apps til køkkenet

Der findes efterhånden mange applikationer, som kan gøre madlavningen lettere og mere succesfuld. Vi har samlet et galleri med vores seks absolutte favoritter indenfor dette felt!

Escoffier

Denne app er opkaldt efter den berømte franske kok Auguste Escoffier. Den tilbyder et væld af forskellige indstillinger, som gør det muligt at se præcis, hvor lang tid eksempelvis stegen eller de dampede grøntsager skal have. Derudover er der både en guide til, hvilke ingredienser og køkkenredskaber, som du altid bør have i dit køkken. Den perfekte app til, hvordan du laver mad fra bunden.

Substitutions

Det kan være besværligt at lave mad til sine gæster, hvis en eller flere af gæsterne lider af fødevare-allergi eller er intolerant overfor en bestemt gruppe madvarer. Dette har denne app nu gjort lettere. Man indtaster blot den ingrediens man forsøger at undgå og så fortæller applikationen, hvilke fødevarer man kan erstatte den givne med.

Eating healthy in a hurry

De sunde måltider har det med at være tidskrævende og så er det let at forfalde til de mindre sunde alternativer. Denne app tilbyder hurtige, lækre og sunde opskrifter som alle kan lave. Derudover indeholder den en funktion, hvor kan vælge opskrifter efter, hvilke positive effekter man ønsker med sine retter - eksempelvis en smallere talje eller bedre hjertesundhed.

Perfect Produce

Føler du også, at du for ofte smider mad ud fordi det ikke er blevet opbevaret ordentligt eller du ikke ved, hvordan man tjekker om maden stadig er god nok? Denne app har en alfabetisk madvareliste med tilhørende informationer om den perfekte opbevaring for netop den fødevarer. Derudover er der generel information at hente om de forskellige madvarer - eksempelvis hvilke vitaminer de indeholder og hvor længe de bør kunne holde sig, hvis de bliver opbevaret optimalt.

Global Cuisine

Denne 3D app tager dig på verdensomrejse til verdens lande, hvor du kan se de forskellige egnsretter og læse om den kulinariske kultur. Få god inspiration til dine næste retter.

The perfect egg-timer

Som applikationens navn afslører, så er der her tale om den perfekte app til at koge æg. Du indtaster blot æggets størrelse og hvordan du ønsker dit æg - så fortæller appen dig præcis, hvor lang tid du skal give dit æg. Så bliver det aldrig mere aktuelt at måtte spise et hårdkogt æg når du ønskede et smilende.