Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

6 gode kogebøger

Det kan være svært at finde ud af, hvad menuen skal stå på. En kogebog ved hånden er derfor altid en god idé. Vi har her fundet 6 gode af slagsen.

Gastromand af Anders Damm Christensen, Brian Lambæk, Klaus Kjeldsen & Mads Schytte

Bag denne kogebog står fire unge mænd, som alle har passion for lækker mad. Kogebogen indeholder omkring 80 opskrifter på forskellig mad og drikke, der både er sundt og lækkert og tilberedt på mange forskellige måder. Samtidig er der viden at hente om vine, køkkenredskaber og meget andet.

De fire unge mænd står desuden bag madsitet gastromand.dk.

300 kr., Politikens Forlag.

Chokolade af Claus Meyer

Chokolade af Claus Meyer er en kogebog, som giver en tur gennem chokoladens historien. Bogen indeholder mere end 100 forskellige opskrifter på bl.a. kager, tærter, desserter, is, fyldte chokolader og drikke. Kogebogen giver desuden en grundig guide i teknikker, redskaber og råvarer.

299,95 kr., Lindhardt & Ringhof.

High On Juice af Mads Bo Pedersen

Mads Bo Pedersen står bag bestselleren “High on juice”, som er biblen indenfor sunde og velsmagende juicer. Bogen er humoristisk, og giver en masse opskrifter og ideer til, hvordan du nemt kan lave velsmagende juice, som indeholder de ting, din krop og sjæl behøver.

168 kr., High on Life.

Grundkøkken af Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg

Med "Grundkøkken" har Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg forfattet en god og moderne grundbog. Bogen har fokus på nutidens familier, hjemmelavede madretter og fantastiske opskrifter. Bogen giver desuden grundviden indefor køkkenets forskellige råvarer, redskaber og grundteknikker.

350 kr., Politikens Forlag.

Nem Nordisk Mad af Trine Hanheman

Nem Nordisk Mad er en kogebog, som har fokus på nordiske råvarer og nordiske traditioner. Bogen indeholder 50 retter, som er lette at gå til.

229,95 kr., Gyldendal.

Sunde Salater af Anne Hjernøe

Denne kogebog giver en masse inspiration til salater, som både kan fungere som tilbehør, men også som et måltid i sig selv. Med inspiration fra hele verden, er der både kolde og varme salater, salater med og uden kød.

300 kr., Politikens Forlag.

Relaterede Artikler