5 tips til din opbevaring af køkkenmaskiner

Køkkenmaskiner er praktiske og tilnærmelsesvis uundværlige, men de har også en tendens til at stjæle bordplads og opfylde køkkenskabe. Her er vores fem tips til bedre opbevaring af dine køkkenmaskiner.

Hylde med udtræk

I dette hjem er køkkenmaskinerne placeret på hver deres lille udtrækshylde. På den måde er de gemt væk i skabet og kan enkeltvis trækkes ud når de skal benyttes.

Viktualierum

Det kræver et køkken med masser af plads, men et viktualierum er en drøm for mange af os. Et sådant rum vil kunne huse både mad og køkkenmaskiner som man ikke benytter så ofte.

Frem med det smukke

Nogle køkkenmaskiner er flottere end andre og ligger du inde med en lækker Kitchenaid-maskine eller lignende, så brug den som et lille lækkert møbel i din indretning. Det giver også skabsplads til de mindre kønne maskiner.

Integreret opbevaring

Denne smarte anordning kan skydes op gennem bordpladen og stjæler derfor ingen plads. Det kræver blot et enkelt tryk på en knap og så kan du hæve eller sænke dine køkkenmaskiner.

Jalousi-lågen
© Steen Evald

I dette hjem er nogle af køkkenmaskinerne gemt af vejen bag en jalousi-låge. Det giver et rent udtryk til rummet og der er stadig let adgang til maskinerne.