© Witt A/S

5 eksklusive funktioner, der får dit køkken til at emme af luksus

Et vinkøleskab med beskyttelsessystem eller vand fra en usynlig kilde i køleskabet? Se de smarte funktioner, du gerne vil vise frem.

De fleste, som drømmer om et luksuriøst køkken, har oftest et smukt design for øje. Hvis du ønsker et køkken ud over det sædvanlige, bør du dog ikke kun overveje æstetikken, men også de funktioner, som hører med. Der findes nemlig en masse intelligente løsninger, som kan give dit køkken en eksklusiv finish.

Her kan du se fem vilde funktioner, som dine gæster med garanti vil beundre.

De innovative funktioner er en del af Liebherrs nye serie 'Monolith', som netop er kommet på markedet. Den består af køle-, fryse- og vinkøleskabe i premiumklassen, som uden problemer kan integreres bag låger i køkkenets design og sikre et stilrent look.

1. Tap vand fra en usynlig kilde i køleskabet

I mange år har det klassiske amerikanerkøleskab med vanddispenser været et stort hit. Det er bare en lækker måde at skænke et iskoldt glas vand på – og den funktion kan du få i en endnu mere ekstravagant udgave. Du kan nemlig få en dispenser indbygget i siden af køleskabet i niveau med overfladen, så de rene linjer i køkkenet ikke bliver brudt.

I Monolith-serien finder du nemlig funktionen InfinitySpring, hvor din vanddispenser er usynlig, når du ikke har brug for den. Så snart du har behovet, kan du til gengæld altid tappe vand – til glas i næsten alle størrelser.

© Witt A/S

2. Vis din vinsamling i et indbygget skab med lys, hylder og temperaturgaranti

Et vinkøleskab er et must for vin-elskeren. Udover at tilføre elegance og stil til køkkenet, sørger det for at holde dine vine sublime til dig og dine gæster. Er du på udkig efter en endnu mere luksuriøs løsning, kan du investere i et indbygget vinkøleskab med smarte hylder og temperaturmuligheder.

Med et indbygget vinkøleskab fra Monolith er der god mulighed for at vedligeholde og styre dig frem til den perfekte temperatur. Du kan faktisk få et intuitivt beskyttelsessystem, som advarer dig via tekst eller e-mail om væsentlige temperaturændringer, der kan skade din vinsamling. Derudover kan du få et InfinityBoard til dit vinkøleskab, som er indbyggede hylder i skabet, hvor du kan stille dine åbnede vinflasker.

© Witt A/S

3. Betjen dit køleskab med ét swipe

Forestil dig, at du kan swipe direkte på dit køleskab, ligesom når du swiper på din mobil. Det er endnu en feature, som er mulig med Monolith-serien, som kan styres smart og brugervenligt. Her har du mulighed for eksempelvis elegant at swipe dig hen til den temperatur, du ønsker, med funktionen InfinitySwipe. Køleskabene er nemlig udstyret med et elektronisk berøringspanel i form af et 3,5 tommer touchdisplay, som både er intuitiv og brugervenlig.

© Witt A/S

4. Styr dit køleskab direkte fra mobilen

Er du til gadgets og smarthome-funktioner, er det en sjov og smart detalje at kunne justere på tingene i dit hjem, mens du er på arbejde eller nede i handle, direkte fra din mobil. Det er ingen undtagelse med dit køleskab. Hvis du kan koble dit køleskab til en app, såsom Liebherrs SmartDevice-app, kan du få fuld kontrol over skabets indstillinger direkte fra telefonen, hvor du for eksempel kan skifte temperaturen eller blive advaret, hvis døren er blevet efterladt åben.

Du kan også forbinde køleskabet med din lokalitet, når du er ude og handle, og dermed automatisk aktivere funktionen SuperCool, som sikrer en hurtig nedkøling af skabet. På den måde sikrer du en bedre holdbarhedstid af dine madvarer, da køleskabet vil være klar til de nyindkøbte varer, som er varmere end de anbefalede +5 °C.

© Witt A/S

5. Kæl for detaljen med LED-lys i et støjsvagt køleskab

Hvis du har brugt kræfter på et lækkert designkøkken, er det ærgerligt, hvis dit køleskab står og larmer, eller hvis lyset ikke virker ordentligt. Skal du have en gennemført oplevelse, er det de små detaljer, der tæller. Det kunne for eksempel være, hvis dit køleskab ikke siger en lyd, og at der er tjek på alt belysningen.

Liebherr kontrollerer alle sine produkter i lydkamre for at sikre, at støjniveauet er så lavt som muligt, hvorfor deres køle- og fryseskabe er blandt de mest støjsvage på markedet. Derudover har de nyeste skabe integreret LED-sidebelysning og energibesparende LED-pærer, som udsender meget lidt varme, hvilket sikrer en optimal opbevaring af friske madvarer – og gennemført og cool belysning.

© Witt A/S

Om Monolith-serien fra Liebherr

Liebherr producerer køle- og fryseapparater i premiumklassen med materialer og komponenter af høj kvalitet og i enestående design. Den nye eksklusive modelserie, Monolith, står for en ny generation af køle- og fryseapparater til indbygning baseret på over 60 års innovation og tysk ingeniørkunst.

Du kan læse og se meget mere om de luksuriøse Monolith-hvidevarer lige her.