13 farverige indspark til køkkenet

Har køkkenet brug for et frisk pust? Se vores 13 farverige favoritter, der bringer liv ind i køkkenet.

Farverig opdatering

Farver er en nem, enkel og billig måde, hvorpå du kan give køkkenet nyt liv. Ved at lade tingene i køkkenet være farverige fremfor selve køkkenet skaber du et mere diskret, farverigt udtryk, og på den måde kan du også nemt ændre udtrykket over tid med nye, farverige ting.

Du kan holde dig til én bestemt farvenuance, eller du kan slippe fantasien løs og kombinere farver på kryds og tværs for et mere vildt og legende udtryk. Lad dig inspirere af vores 13 favoritter, som med garanti kan pifte dit køkken op.

Lyngby Porcelæn Rhombe frokosttallerken
© Lyngby Porcelæn

Farverig borddækning

Dæk bordet med de fine, farvede tallerkner fra Lyngby Porcelæn. De fås i flere forskellige farver og er en del af et større stelsæt, så du kan matche kopper, tallerkner og skåle med hinanden.

Når ikke tallerknerne er i brug, kan du med fordel have dem stående på en hylde eller i et vitrineskab i køkkenet, så de fine farver får lov at fylde i indretningen.

Lyngby Porcelæn Rhombe Frokosttallerken, 239,95 kr., find den her

HAY Splash vase
© HAY

Farverigt selskab til de friske blomster

Giv dine friske blomster farverigt selskab med HAY’s populære Splash-vase. De fine, gule detaljer giver endnu mere blikfang til dine friske blomster, og pynter på køkkenbordet såvel som i vindueskarmen.

HAY Splash vase round M, 356,51-449,00 kr., find den her

Juna Frotté viskestykke
© Juna

Et diskret farvepust

Brug et lækkert viskestykke fra Juna som et afdæmpet og diskret farveelement i køkkenindretningen.

Viskestykkerne fås i flere varianter, så du kan matche farverne med din øvrige indretning og skabe den helt rette stemning i køkkenet.

Juna Frotté viskestykke, 40 kr., find det her

Anna Von Lipa Splash tumbler soft-full
© Anna Von Lipa

Et farverigt kunstværk

De farverige glas fra Anna Von Lipa er nærmest små kunstværker i sig selv. Lad dem stå fremme i køkkenet, når ikke de bruges til borddækning, så de smukke farver kan skabe masser af liv.

Anna Von Lipa Splash tumbler soft-full, 150 kr., find dem her.

Nespresso X Chiara Ferragni Vertuo Next
© Nespresso

Kaffe med stil

Vi er vilde med Nespressos samarbejde med den verdenskendte influencer, Chiara Ferragni.

Samarbejdet har blandt andet resulteret i et nyt, cool design til den klassiske Nespresso-maskine. Kaffemaskinens feminine detaljer vil give køkkenet et cool og legende udtryk, og så vil den selvfølgelig sørge for, at morgenkaffen er klar på nul komma fem.

Nespresso X Chiara Ferragni Vertuo Next, 219.90 €, find den her

Small Revolution Mable Blue
© Small Revolution

Bæredygtigt design

Den er farverig, bæredygtig og smuk. Og så kan den både bruges som skammel og som et lille bord. Det er naturligvis det populære design fra Small Revolution, vi taler om.

Et multifunktionelt møbel, som kan bruges i hele hjemmet, herunder i køkkenet, hvor den kan bruges som en lille skammel eller som et bord til de friske blomster.

Small Revolution Mable Blue, 1.849 kr., find den her

HAY Shelving Unit
© HAY

Farverig opbevaring

Man kan aldrig få for meget opbevaringsplads i køkkenet, og med en farverig reol som denne kan du samtidig tilføre farve og liv til køkkenet.

Placer dine farvede glas, kopper, vaser med mere på den fine reol og skab på den måde et hjørne i dit køkken med knald på farverne.

HAY Shelving Unit, 1.599 - 1.999 kr., find den her.

Søndagsmorgenbord fra Taisho
© Taisho

Søndagsstemning i køkkenet

Skab hygge i køkkenet med den fine “Søndagsmorgenbord”-plakat fra Taisho. Brug den til at bryde med en hvid væg eller placer den som en del af en større billedvæg i køkkenet. De sarte farver giver køkkenet et diskret tvist uden at være for meget.

Søndagsmorgenbord fra Taisho, 259 kr., find den her.

Menu Bottle kværnsæt
© Menu

Sæt kulør på hverdagen

Selv en så praktisk hverdagsting som et kværnsæt fås i massevis af fine, farverige varianter.

For eksempel dette sæt fra Menu i en sart lyserød farve, som man bestemt ikke behøver gemme væk i skabet, når middagen er ovre. Hav dem stående på køkkenbordet for at tilføre et frisk farvepust til indretningen.

Menu Bottle kværnsæt, 476 - 600 kr., find dem her.

Fliser fra Click'n Tile
© Click'n Tile

Smarte fliser til køkkenet

Med de smarte fliser fra Click’n Tile kan du ændre udtrykket i køkkenet med et enkelt klik.

Fliserne kan nemlig nemt klikkes af og på, og fås i et væld af fine farvenuancer. Leg med sjove farvekombinationer og mønstre og skab dit helt eget, personlige udtryk i køkkenet.

Click’n Tile fliser, find dem her.

Elkedel fra SMEG
© SMEG

Elkedel med karakter

Den stilfulde elkedel fra SMEG fås i masser af farver, herunder en cool, pink farve som med garanti vil give dit køkken et personligt tvist. Placer elkedlen i neutrale omgivelser for at lade den være blikfang, eller kombiner den med andre farverige elementer for at nedtone den en smule.

SMEG 50’s style elkedel, 1.799,95 kr., find den her.

Karaffel fra Kodanska
© Kodanska

Smukt farverigt glas

Kodanskas fine, farverige produkter i mundblæst glas taler lige ind i en af tidens store trends, nemlig farvet glas.

Det er perfekt til sommerbordet eller vitrineskabet i køkkenet, hvor det tilfører personlighed og liv. Den populære karaffel kan både bruges til vand eller som en dekorativ vase.

Kodanska Karaffel Olive, 699 kr., find den her.

Studio Arhøj Mion mug
© Studio Arhøj

Farverig morgenkaffe

Sæt kulør på dagen helt fra morgenstunden med denne smukke keramikkop fra Studio Arhøj.

Koppen findes i flere farver, og de kan med fordel stilles sammen på en hylde eller i et glasskab for på den måde at skabe et hyggeligt og personligt udtryk i køkkenet.

Studio Arhøj Mion Mug, 329 kr., find den her