Få flisefarven du ønsker med et klik

Er du lidt ubeslutsom, hvad angår farver i dit hjem, og er du nervøs for at ændre mening? Så er dette system lige noget for dig.

© Click'n Tile

Kombiner lige som du vil

Brandet Click'n Tile har et system, som muliggør, at du kan indrette dit hjem med forskellig farvede fliser på en mere simpel og mere uforpligtende måde, end du er vant til. Systemet gør, at du nemt kan sammensætte dit helt eget design, og du er ikke bundet til et bestemt design - det kan du nemlig ændre, som du har lyst.

Sådan fungerer det

Alle Click’n Tile fliser er 10×10 cm., hvilket gør, at du kan kombinere dem ligesom du ønsker det på tværs af kollektioner. Lige nu er der fire kollektioner, hvor der er 15 forskellige farver, inklusiv en guldfarve. Fliserne klikker du fast på en montageplade, som du selv klipper størrelsen på, så den passer spot on på din væg.

© Click'n Tile

Personliggør dine fliser

Det smarte er, at det kun er din fantasi, som kan sætte en stopper for dig. Du kan vælge at følge de farvetrends der er, eller endda sætte dit eget præg på fliserne, med dit eget personlige print. Du kan faktisk ikke tælle dig til alle de muligheder der er, for der er utal af designs du kan kreer.

LÆS OGSÅ: Her er Årets farver 2020.

© Click'n Tile

Brug dem i flere rum

Det er ikke kun i køkkenet, at Click’n Tile giver liv. Der er også flot i entréen, på badeværelset, ved puslebordet eller på børneværelset, hvor dine børn selv kan være med til at skabe deres egen væg. Brug fliserne i lige det værelse du synes trænger til at blive piftet op.

Fokus på genanvendelighed

Det som især gør systemet specielt, er, at produkterne kan genbruges. Så snart du har lyst til at få skiftet fliserne ud, og du måske har forelsket dig en ny farve, kan du afmontere fliserne, returnere dem og købe den nye farve. Både flisen og montagepladen er genanvendelig, hvilket betyder, at man kan producere nye montageplader af overskud fra fliserne og derved undgå spild.

Du kan læse mere om konceptet her.

© Click'n Tile