10 gadgets til hjemmet - som vil kunne spare dig mange penge

Med disse gadgets kan du gøre din hverdag lettere - samtidig med, at du kan spare rigtig mange penge!

Få din computer til at holde længere

De fleste af os bruger i ny og næ vores bærbare computer i sengen. Men den overophedning, som opstår når der ikke kan komme luft til computeren grundet dyner og puder er meget skadelig for computeren. Med en senge-bakke kan du med god samvittighed tage computeren med ind i sengen - og så kan den jo også bruges til at servere morgenmad på! Denne model er fra CB2.

Lad planterne suge det vand de trænger til

Det er både irriterende og dyrt at skulle udskifte de grønne planter fordi de er gået ud. Denne gadget placeres i potten og lader planterne suge det vand de behøver. Det gør det tydeligt for dig, hvornår de trænger til vand så du heller ikke kommer til at overvande dem. De fås i mange udformninger - denne model hedder Watering globes.

Foodsniffer
© FOODsniffer

Er kødet friskt?

Denne Foodsniffer er en mad-sensor, som kan vurdere om kød, fisk og fjerkræ stadig er friske. Det er den perfekte måde at undgå at smide mad ud, som ligeså godt kunne være blevet spist.

Lad frugten være frisk længere

Dette lille blå plastik-æble opsamler ethen-gas, som er synderen, der får frugt og grøntsager til at rådne hurtigere.

Styr på bade-tiden

Denne gadget er ganske enkelt et bade-ur. Du indstiller din ønskede badetid og så fortæller den dig når det er på tide at slukke for de dyre dråber. Waterpebble kan spare dig mange penge på vandregningen.

En god substitut for at købe læskedrikke

Denne Infuser water bottle kan fyldes med lækker frugt og grønt - det er sjovere end at drikke almindelig vand og kan være med til at sørge for, at du ikke fristes til at bruge penge på dyre juicer og læskedrikke.

Kitchen Safe
© kSafe

Lås fristelserne inde

Det er dyrt at købe snacks hele tiden. Med denne Kitchen Safe bliver dine snacks smidt i et pengeskab, som først kan åbnes, når tiden du har indstillet, er gået. Det kan spare dig både penge og kalorier.

Kitchen Safe, 349 kr., forhandles hos CoolStuff.

Soya-lys

Disse Soya-lys holder 50% længere end almindelige lys og brænder smukt og rent det på trods.

Herb Savor
© Coolstuff.dk

Pas på dine krydderurter

De fleste af os kender til at smide krydderurter ud, fordi de er døde. Denne opbevaringsboks sørger for, at dine krydderurter holder sig friske i op til tre uger efter, de er plukket. Det eneste du skal gøre er, at du skal klippe dine krydderurter fra krukken, lægge dem i opbevaringsboksen, fylde lidt vand på og så stille den i køleskabet.

Herb Savor krydderurteholder, 249 kr., forhandles hos CoolStuff.