Kählers mest populære vase har fået nyt udtryk

Nu findes Omaggio-vasen i 3 nye farver og med et opdateret design.

Omaggio Nuovo vase fra Kähler
© Kähler

Nye farver og former

I 2007 skabte Stilleben Kählers moderne vaseklassiker Omaggio - nu lancerer de Omaggio Nuovo. En uafhængig fortsættelse af det kendte design, som går skridtet videre og skærper både konturen og stribedekorationerne.

Den nye serie består af tre forskellige vaser, som opdaterer Kählers grundformer og genopdager farverige og legende måder at arbejde med de ikoniske, håndmalede striber på.

Den populære Omaggio-serie er netop kendetegnet ved de markante striber med synlige penselstrøg samt det buede vasekorpus, som sammen med en ny farvepalet bestående af støvede almuefarver fungerer som de dominerende designfeatures i den nye serie.

Omaggio Nuovo vase fra Kähler
© Kähler

Et nyt, grafisk udtryk

Omaggio Nuovo får et nyt grafisk udtryk af en kombination af smalle og brede striber med farverne blå og rød som stilmarkører.

Seriens farver og former er desuden skabt, så de passer sammen indbyrdes og kan bruges i grupper til skulpturelle stillebens.

Omaggio Nuovo vase fra Kähler
© Kähler

Omaggios identitet og genkendelighed

På trods af seriens nye udtryk har Omaggios særlige identitet og genkendelighed været vigtig at holde fast i for Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft, der tilsammen udgør Stilleben.

Designduoen har derfor været i Kählers arkiver for at finde inspiration til den populære vases nye udtryk.

Omaggio Nuovo Vase findes i farvevarianterne blå med mørkeblå striber (H: 30 cm), mørkeblå med blå striber (H: 20 cm) og terracotta med brune striber (H: 14 cm).

Nyhederne er tilgængelige her.

Omaggio Nuovo vase fra Kähler
© Kähler
Omaggio Nuovo vase fra Kähler
© Kähler