pengeskab luksus

Vi garanterer: Her er verdens vildeste pengeskabe

Hvis du er nødt til at spørge om prisen, har du ikke råd. Vi ved det – for vi har spurgt!

Hvor skal vi dog opbevare alle vores penge?

Har du nogensinde stillet dig selv det spørgsmål? Måske, men svaret er næppe i samme kaliber som følgende pengeskabe.

Maison et Objet i Paris er et af verdens største designevents. Til eventet bliver mange luksuriøse design- og arkitektur-koncepter fremvist. Og blandt møbler, lamper og alle former for accessories, vil man i år også finde forskellige brands, der viser deres kollektioner af pengeskabe frem. Vi har fundet dem, som er mest overdådige: Både i design og funktion.

Har du ikke altid drømt om et 160 cm. højt pengeskab?

Den er god nok, Black Diamond pengeskabet er 160 cm. højt og vejer 225 kg. Designet er inspireret af diamanter, som er det hårdeste materiale på jorden – hvilket symboliserer netop, hvor svært det er at bryde ind i dette pengeskab.

Hvis du er nysgerrig efter prisen, så skal man på hjemmesiden udfylde en formular for at få svar. Vi kunne ikke dy os, og spurgte selv efter den: 360.000 kr. Efter den investering vil mange af os ikke have nogen værdier tilbage, der skal opbevares i skabet.

Skabet er af mahogni og guld, og er lakeret med et skinnende sort finish. Find mere i samme stil på deres hjemmeside.

pengeskab luksus sort diamant
© Boca Do Lobo

X-007 – Et pengeskab, som er James Bond værdigt

Dette pengeskab fra Buben&Zörweg er helt unikt. Det er nemlig det eneste pengeskabt, som ved et enkelt 'klik' kan transformeres fra pengeskab til udstillingsmontre – og det tager blot 20 sekunder. Det er jo rigtig praktisk, når du vil fremvise samlingen af diademer, Rolex-ure og måske den der cognac til 1800 kr. dråben.

Pengeskabet er egnet til både paladser og yachts – hvilket vi alle jo er i besiddelse af... We wish.

Se mere på deres hjemmeside.

pengeskab luksus montre glas
© Buben&Zörweg

Sikkerhed og elegance

... er firmaet bag dette pengeskabs motto. Agresti har i over 60 år designet og lavet både pengeskabe og smykkeskrin i aller bedste kvalitet. I deres pengeskabe finder man ofte både fine holdere til dyrebare halskæder, plads til samler kuglepenne, seperat aflukket kølerum til vin og ur-holdere – naturligvis med automatisk opladning.

Hvis du vil se flere billeder af Agrestis luksuriøse pengeskabe, eller blive forbavset over, hvordan nogle mennesker bruger penge, for at kunne opbevare penge, så kig her.

pengeskab luksus penge
© Agrasti