Stensikre valg fra Menu

Organic Olielampe
© bobedre.dk

Organic Olielampe De organiske olielamper er udført i terrakotta, brændt ved høje temperaturer - dels en uglaseret terrakotta med en varm glød, dels en glaseret i koksgrå. Det frostsikre materiale i naturens egne nuancer og den organiske form passer perfekt til det udendørs miljø, hvor lamperne typisk vil blive placeret. De tager sig fantastisk ud - placeret på jorden i små klynger - hvor de netop ser ud som naturen har skabt dem. Priser: 169, 299, 399, 1199,-

Tallerkener, 30 cm, 2 stk
© bobedre.dk

Tallerkener, 30 cm, 2 stk Tallerknerne sælges i sæt af to med forskellige mønstre, så der er lagt op til individuel og kreativ borddækning. Tallerknernes bund er helt flad med en lille kant, så der er god plads i forhold til størrelsen, der kan betegnes som en frokosttallerken.

Tekande m. teæg
© bobedre.dk

Tekande m. teæg Tedrikkere ved, at man får den bedste smag og aroma, hvis teen kan flyde frit i det kogende vand. Derfor placeres teen placeres i det medfølgende, store te-æg og når teen har trukket færdigt, hæves te-ægget op i låget, så tebladene ikke længere er i berøring med teen. Tekanden er behagelig at hælde af med sit velafbalancerede og solide håndtag.

Sukker & Mælk
© bobedre.dk

Sukker & Mælk Sukkerskål og mælkekande - som to abstrakte fugle, der har taget plads på bordet. Mælkekanden rummer en halv liter, og sukkerskålen gemmer på en medfølgende sukkerske, der holdes på plads af låget.

Sidetallerken, 2 stk.
© bobedre.dk

Sidetallerken, 2 stk. Den ny sidetallerken kan bruges både til frokost, dessert og overraskelser. Kanten er smal og elegant og giver tallerken samme rummelighed som tallerkner med en diameter på 21 cm, selv om den faktisk kun måler 17,5 cm.

Magmasten
© bobedre.dk

Magmasten I udviklingen af Magmasten har designeren Pernille Vea hentet inspiration fra jordens glødende indre. Den ildrøde, orange eller gule glasur står i skarp kontrast til det mørke, koksgrå ydre, der minder om størknet lava. Både udenfor i haven og indenfor i stuen, står Magmastenen som et levende billede på jordens urkræfter. Magmasten findes i to udgaver, en liggende med rød glasur og en opretstående i tre versioner, rød, orange eller gul. Begge typer er fremstillet i frostsikker, glaseret dolomite, der kan tåle at anvendes udendørs året rundt. Pris fra 269-299,-

Mini magmasten
© bobedre.dk

Mini magmasten Designeren Pernille Veas Magmasten er inspireret af den glødende stenmasse, der kastes ud af en vulkan i udbrud - på ydersiden er stenen begyndt at størkne og har fået den karakteristiske koksgrå lavafarve, indvendigt lyser den flydende magma endnu i ildens farver.

Termokande, Sort kontur
© bobedre.dk

Termokande, Sort kontur Termoindsatsen, der rummer 1,0 liter, er fremstillet i dobbeltvægget rustfrit stål. Kanden er behagelig at hælde af på grund af det velafbalancerede og solide håndtag. Skruelåget i sort kunstmateriale lukker helt tæt og forbliver på sin plads under brugen - et enkelt tryk på knappen i midten af låget åbner og lukker for væsken.

Smykketræ
© bobedre.dk

Smykketræ Fingerringe, armbånd, kæder, øreringe - alt finder plads på smykketræet, der er lige så smukt og skulpturelt, som det er fascinerende enkelt. I dagligt brug er det ikke blot dekorativt, det giver dig også et rigtig godt overblik over, hvad du har at vælge imellem.

Vandkaraffel, 1,3 L.
© bobedre.dk

Vandkaraffel, 1,3 L. Menus nye vandkaraffel er lang og slank - og enkel som det, den er beregnet til. Den er helt klart til vand, ikke til vin. Den let taljerede facon giver dig et fast greb. Og det elegante låg er forsynet med en mekanisme, som automatisk åbner, når du hælder, men ellers holder fremmedlegemer ude og isklumper, citronskiver og mynteblade inde.

Porcelænsskåle
© bobedre.dk

Porcelænsskåle Serien består af stilsikre skåle i seks størrelser, som rummer 80, 250, 450, 700, 1550 og 3300 ml. Hele seriens formsprog er en flot fusion af asiatisk og skandinavisk æstetik. Superstramt, gedigent, smukt, funktionelt - og uhyre raffineret. Skålene kan købes hver for sig, og som sæt bestående af 6 skåle. Priser fra 99-549,-

Bordskåner, Propel
© bobedre.dk

Bordskåner, Propel Elegant bordskåner, der ingenting fylder. Menus nye bordskåner leger med form og funktion, mens den løfter varmt, koldt og vådt fra sarte bordflader. Skånerens vinger er aerodynamiske og lette i snittet. Et let og luftigt design med masser af vingekraft og sus. Bordskånere kan tit være upraktiske at gemme væk, når de ikke er i brug. Men propel-skånerens vinger er samlet i midten, så den let kan slås sammen - nærmest som en vifte.

2 Termokopper, New, m. låg/ brik og latteske
© bobedre.dk

2 Termokopper, New, m. låg/ brik og latteske Gavesæt: To termokopper i størrelse Medium, to latteskeer og to låg, der også fungerer som brik. De nye termokopper holder på både varme og kulde - og sikrer, at du ikke brænder fingrene. De er nemlig konstrueret i to lag porcelæn med et isolerende hulrum. Låget i sort kunstgummi holder endnu bedre på varmen, men kan også bruges som brik under koppen.

2 Termokopper m. underkop/ låg og latteske
© bobedre.dk

2 Termokopper m. underkop/ låg og latteske Der er lagt op til hygge med designfirmaet Menus gavesæt: To termokopper i størrelse Medium, to latteskeer og to underkopper/ låg. Termokopperne holder på både varme og kulde - og sikrer, at du ikke brænder fingrene. De er nemlig konstrueret i to lag porcelæn med et isolerende hulrum.

Kandelaber, sølvbelagt
© bobedre.dk

Kandelaber, sølvbelagt Stagens form er let og elegant - det virker næsten som om den svæver - den står dog solidt fast. Stagen består af to dele, der låses sammen af en skjult magnet. Den fylder næsten intet, når den pakkes sammen og er derfor en elegant gaveidé. Den kan også bruges som adventsstage.