Spændende møbler i romantiske farver

BO BEDREs nyhedsredaktør anbefaler disse stærke nyheder fra forskellige brands.

Gammel stol i nye klæder
© Menu

Afteroom Chair blev designet af det svenske designstudio Afteroom i 2012, og har siden været en af Menus bestsellere. Nu får stolen nyt liv i en smuk polstret version, der giver et helt nyt og feminint udtryk til den ellers meget stringente og Bauhaus-inspirerede stol. Fås i lyserød og grøn, 2499 kr., Menu.

Asymmetrisk rumdeler
© Ferm Living

Unfold Room Divider er lige så meget en skulpturel genstand, som det er et praktisk møbel. Det asymmetriske design giver den et udtryk som en skulptur, men har også den funktion, at den kan dele rummet op, så man får et lille ekstra-rum.Fås også i grøn og grå, 8499 kr., Ferm Living.

Flot afgangsprojekt
© Thorup Copenhagen

Arc Lounge Chair er Kasper Thorups afgangsprojekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Den har en ramme af poleret stål, der er indfældet i ryggen. Ryg og sæder er udført i pulver-lakeret metal. 9800 kr., Thorup Copenhagen.

Tilbage til 1950'erne

Duke Bar Chart er ren nydelse for alle, der er vilde med 1950'erne. Barvognen er udført i poleret mahogni og forkromet stål, og har plads til både flasker, glas og drømmen om at være med i Mad Men. Pris på forespørgsel, Ralph Lauren.

Luftig vævning  med lysindfald
© Luxaflex

Luxaflex har opdateret deres Silhouette-kollektion, så den nu har lettere og mere luftig vævning. Gardinerne består af lameller mellem transparente væv. Lamellerne kan vinkles, så man kan få lige præcis den mængde lys, man ønsker. Den nye kollektion består af seks nye vævninger i fx hør og silke. Fra 2462 kr., Luxaflex.