ikea Hjärtelig
© Ikea

Se Ikeas nye kollektion med yogaudstyr og fokus på indre ro

Pauser, velvære og balance er vigtigt i en travl hverdag.

Brug for pauser

Ifølge Ikeas Life at Home rapport fra 2017, så er pausen vigtig i en hektisk hverdag, hvis man vil føle sig i balance. Følelsen af ikke at være i balance skyldes, ifølge rapporten, brug af smartphones, hjemmearbejde og frygten for at gå glip af noget. På baggrund af resultaterne fra denne rapport har designerne Maja Ganszyniec og Andreas Frederiksson skabt kollektionen Hjärtelig, som skal skabe plads til ro og den mentale velvære i hjemmet.

ikea Hjärtelig
© Ikea

Kollektion med yogaudstyr

Med produkterne fra kollektionen kan man dyrke yoga, plante krydderurter og slappe af i naturlige omgivelser. Om kollektionen forklarer Maja Ganszyniec: “HJÄRTELIG er skabt for at stimulere dine sanser og give dig et pusterum, hvor fokus ikke er på vores digitale, hurtige samfund, men derimod er rettet mod dig selv. Det mentale velvære er en kæmpe del af det fysiske velvære, og i det moderne samfund kan det være svært at finde den ro, det kræver for at komme i balance med sig selv.”

ikea Hjärtelig

Naturlige materialer

Produkterne i den nye serie er fremstillet af naturlige materialer som bomuld, hør, kork, rotting og massivt fyrretræ, og serien er udtænkt efter bæredygtige principper. "Ved at bruge luftige og naturlige materiale opstår der stadig en forfriskende fornemmelse,” siger Maja Ganszyniec. Med produkter som yogamåtter, pudebetræk og sengetøj kan der skabes små oaser, som kan tilpasses til både små og store hjem, hvor der kan være fokus på den indre ro i en hektisk hverdag.

Kollektionen kan købes i Ikeas varehuse fra den 13. april 2018.

ikea Hjärtelig
© Ikea