© Arket

Nyt brand – ny butik – ny home collection

H&Ms nye mærke Arket bliver lanceret 25. august med åbningen af en butik i London. Og allerede ugen efter åbner butik nr. 2 i København, hvor der samtidig lanceres en home collection.

© Arket
  1. august præsenterer H&M deres nye og meget hypede sub-brand Arket. Det sker ved et stort event, som samtidig er åbningen af Arkets første butik i verden – på Oxford Street i London.

Men blot en uge senere, 1. september, åbner Arket sin anden butik, og det sker på Købmagergade i København. Her indtager Arket hele stueetagen i det gamle posthus, hvor Fredericia Furniture i forvejen har showroom på øverste etage.

© Arket

Den nye butik bliver på 1091 m2, hvor der bliver præsenteret tøj til mænd, kvinder og børn samt en home collection. Derudover vil der være forskellige eksterne brands, som tilsammen skal skabe det, Arket kalder et Modern Day-market.

BO BEDRE har som de første fået lov til at vise foto af den nye home collection og butikken. Sidstnævnte er stadig lidt rå i kanterne, og der mangler noget på hylderne – men man får et indtryk af indretningen, som er moderne og minimalistisk med et klart skandinavisk udtryk.

© Arket
© Arket
© Arket
© Arket
© Arket
© Arket