notesbog håndskrift læderindbunden Nordic Notebook
© Nordic Notebook

Ny trend i en digital tid

Genopdag glæden ved at skrive i hånden med en smuk notesbog fra en dansk traditionsvirksomhed.

Håndskrift har de senere år haft trange kår. De flest af os bruger mail, sms eller andre elektroniske hjælpere, når vi skal sende beskeder til hinanden, antallet af breve er faldet kraftigt og i skolen er undervisningen i at skrive i hånden nedprioriteret.

Skriv i hånden og bliv glad

Men nu ser det ud til, at den trend måske er ved at vende. Det forudser man i hvert fald hos Nordic Notebook, som er det seneste selskab under traditionsvirksomheden S. L. Møllers Bogtrykkeri, som siden 1827 har udgivet tidsskrifter, aviser ... og nu altså notesbøger.

notesbog  notesbøger håndskrift Nordic Notebook
© Nordic Notebook

Fra allemandseje til luksus-accessorie

For ikke så mange år siden, var en notesbog noget, stort set alle havde i tasken eller på skrivebordet – de blev brugt flittigt, og derfor var kravene til dem ikke store. Det har imidlertid ændret sig, mener man hos Nordic Notebook.

I dag er en notesbog noget, man anvender som en pause fra alt det andet skriveri, man foretager i hverdagen – et sted, man nedfælder tanker, episoder eller andet, man gerne vil gemme i en form, der ligger langt fra den digitale hverdag.

Og så må det gerne ske på en pæn måde – fx i en rigtig flot notesbog. Eller ved at man gør sig ekstra omhyggelig med sin håndskrift, og i den forbindelse har vi også oplevet, at der især det seneste år er kommet mange bøger om kalligrafi og det at skrive pænt.

notesbog notebook notesbøger bogbinding
© Nordic Notebook

Gammelt håndværk i en ny tid

– Bøgerne er håndlavede dansk design, håndsyet, med stift bind, rund ryg af læder med blind præg, hjørner af læder, kapitælbånd og mærkesnor til hurtig genfinding. Bøgerne har 176 sider indhold og er fremstillet i fem forskellige størrelser og i to farver. De kan bestilles med navn på, en særlig hilsen eller tryk. Ligeledes kan der laves præg på bindet i gul eller sølv. På denne måde er det en oplagt gaveide, mener man hos Nordic Notebook.

Du kan se flere håndlavede notesbøger på Nordic Notebooks hjemmeside.

notesbog håndskrift Nordic Notebook
© Nordic Notebook