© Depositphotos.com og fermliving.dk

Kom godt ind i det nye år med disse 3 beroligende boligfund

Der er knald på december med både juleræs og nytårsbrag. Derfor trænger man mest af alt til bare at slappe af i januar. Af samme grund kan du med fordel berige dit hjem med beroligende boligfund.

Julen varer heldigvis ikke lige til påske, og nytåret varer da heller ikke evigt, selvom tømmermændene kan hænge ved et par dage. Når stress, jag og festlighed er omme, er det tid til at fokusere på at komme godt – og roligt – ind i det nye år.

Roen kan kultiveres i boligen ved hjælp af afslappende produkter. Læs med her, hvor vi introducerer dig til 3 af vores favoritter.

1. Æterisk olie med figen fra Ferm Living

© Depositphotos.com

Der er intet som aromaterapi med æteriske olier. Og hvis der er noget tidspunkt på året, hvor man har brug for beroligende duftterapi, er det i januar.

Ferm Living forhandler en skøn æterisk duftolie, der passer perfekt til post-juletiden. Den dufter varmt og beroligende af figen, og du kan variere intensiteten ved at tilføje enkelte eller flere dråber. Figenaromaen vækker på én gang mindelser om den søde juletid og virker frisk og indbydende for det nye år.

Du kan med fordel nyde den frugtige duft ved hjælp af en oliebrænder med fyrfadslys, hvorfor det er vores næste anbefaling...

2. Odel Oil Burner

© Fermliving.dk

Odel Oil Burner er endnu et luksuriøst og beroligende boligfund fra Ferm Living. Det er en oliebrænder, som er fremstillet af genanvendt aluminium, og den er både smuk og nem at bruge. Det eneste, du skal gøre, er at tilføje et fyrfadslys og blande vand og æterisk olie i toppen af brænderen.

Det kunne eksempelvis være den førnævnte figenaroma. Dryp tre til fem dråber i vandet i toppen af oliebrænderen, alt afhængigt af hvor stærk duften skal være, og lad roen sænke sig i dit hjem, dit sind og din krop. Du kan med fordel investere i forskellige duftolier, så du kan sprede lige den stemning i boligen, du måtte ønske dig.

3. Stone Incense Burner

Det er mange hundrede år siden, at røgelsen blev opfandt, men den er bestemt ikke gået af mode af dén grund. I dag har de velduftende pinde plads i mange danske hjem, hvor de skaber en rolig og aromatisk atmosfære.

Røgelsespinde er guld værd i januar, hvor du trænger til at læne dig tilbage og slappe af ovenpå en begivenhedsrig december. Derfor er det også guld værd at have et elegant røgelseskar, som virker dekorativt, og som du bliver glad af at kigge på.

Det kunne meget vel være Stone Incense Burner fra Ferm Living. Det er et simpelt røgelseskar, hvor naturlig messing er støbt ind i en sten. Det er en fryd for øjet, og samtidig sørger det praktiske askebæger for, at asken fra røgelsespindene opsamles.