© Casper Balslev/Det Kongelige Teater

Køb inventar fra Det Kongelige Teaters værksted

Står du og mangler en ny reol til stuen, værktøj til det næste renoveringsprojekt, tapet til væggene eller bare en god værtindegave? Det Kongelige Teater sælger ud, så kom og gør et kup!

Inventar fra en dybt kreativ arbejdsproces

Det Kongelige Teaters scenografiske værksted på Refshaleøen lukker, og du kan købe historisk inventar fra et sted, hvor nogle af verdens mest fantastiske visuelle oplevelser er blevet skabt.
Værkstedet ligger på Refshaleøen og har længe dannet ramme om det dybt kreative og håndværksmæssigt svære arbejde med at udforme scenografier.

(Se på videoen herunder, hvordan fagfolk fra Det Kongelige Teaters Scenografiske Værksteder maler en ny version af det mest ikoniske fortæppe i dansk teater).

Køb arbejdsborde, hvor scenografier er skabt

Arbejdsborde, jalousiskabe, snedkerværktøj, tapeter, tekstilrester – altsammen sælges til meget lave priser fra i dag, d. 13. oktober kl. 12-18, og fredag d. 14. oktober kl. 11-17.

I forbindelse med millionbesparelser på nationalscenen har ledelsen valgt at nedlægge værkstedet og fremover udlicitere scenografiske produktioner.

Læs også: Bag kulissen i Det Kongelige Teaters skrædderi

HVOR:

Scenografisk værksted (SF-lager)
Refshalevej 173, Refshaleøen

HVORNÅR:

Torsdag den 13. oktober kl. 12-18
Fredag den 14. oktober 11-17