© Menu

Klassisk og elegant design med plads til funktionalitet

Menu har kreeret en kollektion af møbler og accessories til hjemmet, som på bedste vis får den skandinaviske elegance og kvalitet sammensat.

Lækre nyheder med et eksklusivt look

Med en filosofi om at gøre verden til et bedre sted, samt mindre kompliceret og en smule lækrere at vågne op til, har Menu skabt en lækker forårskollektion, hvor kvalitet og funktionalitet falder i hak med lækkert og enkelt design.

Echasse vase fra Menu
© Menu

Klassisk elegance

Denne fine vase af glas og messing, vil ikke blot fungere, som en vase til blomster, men også som en skulpturel genstand i hjemmet. Den klassiske dråbeform, bliver båret af solid messing, som giver den 60 cm høje vase et let udtryk.

Septembre Series fra Menu
© Menu

Funktionelt design med et touch af poesi

Designeren bag serien Septembre, Theresa Arns, har haft stort fokus på naturlige materialer af høj kvalitet. Den bøjede ryg af askefiner skaber de bløde former og giver ekstra komfort og funktionalitet til den elegante stol og sofa.

Bottle Grinders fra Menu
© Menu

Salt- og peberkværn i nye materialer

Vi har set dem før i en masse forskellige farver, men denne gang præsenteres de fine salt- og peberkværn også i stål med mørk trætop.

Cast Pendant fra Menu
© Menu

Enkelt design der virker

Cast Pendant serien viser, hvordan minimalistisk design kan formes på fire forskellige måder. De fine lamper vil både fungere sammen over spisebordet, men også enkeltvis i entréen.

Darkly Mirror fra Menu
© Menu

Historisk design

Det runde spejl, som er designet at skotske Nick Ross, er inspireret af historikeres opfattelse af datidens spejle. Man mener nemlig, at keramiske skåle fyld med vand, en gang var måden, hvorpå man så sit reflekterende spejlbillede.