Hvad siger din yndlingsblomst om dig?

Det er ikke helt tilfældigt, hvilken blomst, der er din favorit. Og hvad enten du er til roser, liljer eller orkidéer, så afslører din yndlingsblomst meget mere om dig, end du måske lige er klar over.

Rose
© Colourbox

Som roseelsker er du vild med eventyr og rejser og du fascineres af anderledes kulturer. Du er livlig og glad, og så takker du aldrig nej til en fest.

Pæon
© Colourbox

Dit garderobeskab afslører en ganske feminin stil, og du er særligt vild med støvede, sarte farver. Fordi pæoner importeres fra alle steder i verden, føler du dig godt tilpas i ethvert land, du besøger.

Magnolia
© Colourbox

Magnoliaen blomstrer kun i en enkelt måned om året. Der findes kun få som dig, og du er garanteret yndig og ud af en højtstående familie.

Gyldenlak
© Colourbox

Du er vild med antikviteter og din tøjstil er romantisk. Din holdning er rank, ligesom en gyldenlak, fordi du på den måde kan skille dig ud fra mængden.

Hortensia
© Colourbox

Hortensiaen skifter farve efter sæson – og det samme gælder dig og dit humør. Du er fornuftig, og når du går i byen, holder du igen med alkoholen.

Nellike
© Colourbox

Tid eksisterer næsten ikke i dit univers. Du elsker at rejse, drømme og lære nye sprog. Og så har du generelt en filosofisk tilgang til tingene.

Orkidé
© Colourbox

Du er eksotisk og fuld af mystik. Du elsker at rejse til lande som New Zealand og Thailand, og så er du vild med blonder og leopard-print.

Gladiolus
© Colourbox

Hvis dette er din favorit, så er du ligeså sprudlende og blomstrende som en gladiolus. Du elsker eventyr!

Tulipan
© Colourbox

Din garderobe, dine spisevaner og dine livserfaringer er ligeså forskellige som de mange tulipan-sorter. Du er hele tiden i forandring.

Lilje
© Colourbox

Du er garanteret udstyret med et par smukke, lange ben – ligesom stilken på liljen. Du har en enorm skosamling, og så er du generelt et selvstændigt menneske.