Humoristiske urtepotteskjulere

Planter skaber liv, stemning og hygge i et hjem. Vi har samlet inspiration til sjove og fine urtepotteskjulere.

Flower Me Happy

Den danske designduo, Kristine Meyer og Sabine Lavigne, står bag disse humoristiske og fine urtepotteskjulere. Hver potte har deres egen historie, deres eget udtryk, og humor. Fra 450 kr., Meyer-Lavigne.

Plant Hanger

Denne urtepotteskjuler har et fint retrolook, som er kombineret med enkle geometriske former. Potten er fremstillet i stentøj.

Fås i forskellige størrelser. Fra 279 kr., Ferm Living.

Cube

Flot, fascinerende og funktionel urtepotteskjuler designet af Patrick Morris. Kuben er fremstillet i klar polycarbonat, og dermed bliver både vand, rødder og jord synligt.

Fås i flere størrelser. Fra 199 kr., Boskke.

Rosegarden

Bjørn Wiinblad kommer tilbage i rampelyset. Denne kreative og humoristiske urtepotteskjuler er i hvid porcelæn med blåt "Rosegarden" motiv. Måler 21 cm i højden.

Fås i flere forskellige motiver, farver og størrelser. Fra 299,95 kr., Rosendahl.

Pif Paf Puf

Skøn, moderne og minimalistisk opbevaringsløsning. Skålene ville passe perfekt til et par planter og anden opbevaring. Skålene er fremstillet i metal og derefter pulverlakeret. Læder snorene er håndflettet kernelæder. 1.395 kr., OYOY.

Urtepotte i kobber

Cylinderformet urtepotteskjuler i kobber.

Fås i 2 forskellige størrelser, henholdsvis 10 cm og 14 cm. Fra 100 kr., H. Skjalm P.

Plant Stand
Denne stander giver nye muligheder for dine planter. Planterne kan udstilles som et lille stykke arkitektur i sig selv. Det er elegant og fint. Standerne er lavet af jerntråd med pulverlakering, og måler 15 cm x 65 cm. 249,95 kr., Ferm Living.
Stripes
Denne fine og sofitikerede urtepotteskjuler er blot en af mine i "Stripes" serien, som er en hyldest til striber. Potten er lavet af hånddrejet porcelæn og dekoreret i hånden. Måler 7,5 cm i højden. Fra 175 kr., Anne Black.
Skyplanter

Disse sjove skyplanters er ingen nyhed, men fortjener bestemt opmærksomhed for deres interessante design, hvor planterne hænger på hovedet ned fra loftet. Urtepotterne er fremstillet i stentøjskeramik. 299,95 kr., Boskke.

Pocket Organizer

De multifunktionelle "Pocket Organizer" kan anvendes perfekt til grønne planter på væggen.

Fås i flere forskellige størrelser og farver. Fra 100 kr., Normann Copenhagen.

Bordfolk

Sjov og fin multiholder i fyrretræ. Kan bruges som urtepotteskjuler til eksempelvis små kaktusser, så matrosen får hår. 14 cm høj. 299 kr., Lucie Kaas.

Mano

Skøn urtepotteskjuler med organiske former. Passer perfekt til små blomster eller krydderurter.

Fås i flere størrelser og farver. Fra 199,95 kr., Kähler.