Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

13 (u)hyggelige idéer til Halloween

Nu er det snart Halloween! Få inspiration til bordpynt, skræmmende gode snacks og hvordan årets græskar skal se ud. Se de uhyggelige idéer - hvis du tør!

halloween pynt borddækning med græskar

© elledecor.com

Skræmmende pynt og uhyggelige dekorationer

Det er oplagt at skifte vaserne ud med et kranie for et uhyggeligt tvist. Lav en buket med dystre farver og lokkende teksturer, som prikken over i'et til Halloween.

De små spøgelser er både fin og nem pynt. En gåtur i skoven og en klat maling burde kunne gøre det, og så er bordet parat til en uhyggelig aften.

Ballonerne står som små, sorte spøgelser, hvor en let vind nemt for dem til at danse. Spøgelserne laves nemt med gennemsigtige balloner med sort tyl over.

Uhyggeligt lækre snacks

Selv på det uhyggelige Halloween-bord skal der selvfølgelig være lidt til den søde tand. De små, lækre donuts er dyppet i mørk og hvid chokolade og passer perfekt til den dystre højtid.

Heksens bedste ven skal selvfølgelig også være tilstede på Halloween-bordet. Pynt skumfiduserne i klassiske Halloween-farver, og spis dem hurtigt, før de sætter af mod Bloksbjerg.

Godt nok er de fine småkager mere nuttede end uhyggelige. Men både børn og barnlige sjæle vil uden tvivl elske de små, (u)hyggelige skeletter.

Borddækning med et uhyggeligt tvist

Halloween er den perfekte tid til et dramatisk og mørkt bord. De mørke farver og de levende lys skaber nemt den uhyggelige stemning.

Selvom Halloween er en skræmmende højtid, så går man ikke galt i byen med et tidsløst og elegant look. Her står den bløde fløjlssløjfe og det rå stentøj i fin kontrast til hinanden.

Græskar er en essentiel del af Halloween, så hvorfor ikke pynte bordet med dem? De mange græskar er malet i matte farver, der giver et roligt og farverigt udtryk. Perfekt til efteråret!

Er du mere til hvide, sobre nuancer kan det også blive uhyggeligt på Halloween-bordet. Pynt med hvide græskar og blade, der giver et afdæmpet og næsten porcelæns-agtigt look og passer ind til enhver indretning.

Halloween behøver ikke betyde kun sorte og orange nuancer. Dæk istedet et flot bord i gyldne farver, der har en særlig mystik over sig. Sorte detaljer er altid passende og kan hjælpe til at afdæmpe guldets prangende karakter.

Årets mest frygtindgydende græskar

Mal med fordel græskarrene i forskellige farver, der både komplimenterer borddækningen og hinanden. Naturligt og kunstigt er rigtig fint modspil til hinanden og skaber et dynamisk og spændende bord.

Dekorer græskarret i monotone farver, der giver et elegant og foruroligende udtryk. Brug små blomster til at lave spændende designs, der nemt kan vise temaet.

Relaterede Artikler