15 (u)hyggelige idéer til Halloween

Nu er det snart Halloween! Få inspiration til bordpynt, skræmmende gode snacks og hvordan årets græskar skal se ud. Se de uhyggelige idéer - hvis du tør!

Indholdsoversigt

  Skræmmende pynt og (u)hyggelige dekorationer

  En af Halloweens hovedtemaer er gys og gru, hvilket danner rammen for en masse smukke og skræmmende dekorationer, hvor kun fantasien sætter grænser.

  Dekoration med attitude

  Det er oplagt at skifte vaserne ud med et kranie for et uhyggeligt tvist. Lav en buket med dystre farver og lokkende teksturer, som prikken over i'et til Halloween.

  Vinflaskerne

  Udforsk den gotiske stil, der går hånd i hånd med Halloween. Har du et par gamle vinflasker liggende, og nogle lange stearinlys, er du good to go.

  Små spøgelses balloner

  Ballonerne står som små, sorte spøgelser, hvor en let vind nemt får dem til at danse. Spøgelserne laves med gennemsigtige balloner med sort tyl over.

  Efterårslys i sylteglas

  Græskarlygter er ikke den eneste måde at skabe mere lys på i den mørkere tid, vi går i møde. Du kan lyse efteråret op med disse lygter lavet af efterårsblade limet fast inde i et sylteglas.

  Uhyggeligt lækre snacks

  Selv på det uhyggelige Halloween-bord skal der selvfølgelig være lidt til den søde tand. Få inspiration her til Halloween-snacks, der både er børnevenlige og (u)hyggelig nemme at lave.

  Flyvende donuts

  De små, lækre donuts er dyppet i mørk og hvid chokolade, og passer perfekt til den dystre højtid. Placér dem på en kost for at opnå optimal Halloween-effekt.

  Heksens bedste ven

  Heksens bedste ven skal selvfølgelig også være tilstede på Halloween-bordet - nemlig kosten. Pynt skumfiduserne i klassiske Halloween-farver, og spis dem hurtigt, før de sætter af mod Bloksbjerg.

  Den nemme

  Er du i tidsnød og er dine kreative sanser lidt rustne, så lav disse lette Halloween-godbidder. Både store som små vil elske oreos dyppet i frostning af glasur med frugtfarve.

  De nuttede

  Godt nok er de fine småkager mere nuttede end uhyggelige. Men både børn og barnlige sjæle vil uden tvivl elske de små, (u)hyggelige skeletter.

  Borddækning med et uhyggeligt tvist

  Halloween er den perfekte tid til et dramatisk og mørkt bord. Se her stemningsfuld dekorationer, der omfavner Halloween på alle måder.

  Hyggelig uhygge

  Køb et par dødningehoveder, store lysestager og find lidt mos eller grene ude fra haven. De intense farver, dekorationer og levende lys skaber nemt den uhyggelige stemning.

  Blomsterne, der lever for evigt

  Selvom Halloween er en skræmmende højtid, går man aldrig galt i byen med evighedsbuketter, der kan skabe et elegant og farverigt look. Disse buketter og tørrede blomster hitter for tiden og med god grund. Kombinér din borddækning med træbestik, grene og små græskar.

  Pynt bordet med græskar

  Græskar er en essentiel del af Halloween, så hvorfor ikke pynte bordet med dem? Det er oplagt at male græskarrene i matte farver, der giver et roligt og farverigt udtryk. Perfekt til efteråret!

  Læs også: 9 lækre opskrifter med græskar

  Det mystiske element

  Halloween behøver ikke kun at betyde sorte og orange nuancer. Dæk i stedet et flot bord i gyldne farver, der har en særlig mystik over sig. Sorte detaljer er altid passende og kan hjælpe til at afdæmpe guldets prangende karakter.

  De flotteste, malede græskarrer

  Halloween indebærer et hav af aktiviteter. Græskar-udskæring og pyntning er efterhånden blevet en vigtig, integreret del af traditionen. Se her de flotteste og mest frygtindgydende græskar.

  Læs også: Sådan skærer du de flotteste græskar

  Guld græskar

  Mal med fordel græskarrene i forskellige farver, der både komplimenterer borddækningen og hinanden. Naturligt og kunstigt er rigtig fint modspil til hinanden og skaber et dynamisk og spændende bord.

  Det monotone græskar

  Dekorer græskarret i monotone farver, der giver et elegant og foruroligende udtryk. Brug små blomster til at lave spændende design, der nemt kan vise temaet.

  Lyserødt græskar

  Her parres et lyserødt med et guld græskar. Mal dit græskar i lyserøde og hvide nuancer for at bevare et enkelt, minimalistisk og sart udtryk.